Cauti o atmosfera new-yorkeza la Cluj? Mergi la Phil’s Coffee Shop


Te afli în promenadă prin centrul Clujului, pașii te poartă pe Dorobanților, la doi pași de Teatrul Național. Strada păstrează farmecul clădirilor în stil neoclasic sau eclectic, imagine a unui Cluj imperial și pestriț. Exact la colțul Dorobanților cu strada Pitești, te întâmpină o imagine parcă decupată din alte locuri: un cofee shop new-yorkez! Aroma cafelei proaspăt prăjite te invită înăuntru, te simți puțin mai cosmopolit – ai și motive!z

11266504_620704358066554_4398909272850636754_n.jpg

 

 

La Phil’s Coffee Shop poți alege o cafea single origin din Guatemala, Etiopia, Honduras sau Brazilia. Odată cu cafeaua savuroasă de aici, te încarci parcă și cu energia metropolelor americane. Tubulaturi, tentă industrială în design, decorul inedit, care folosește pentru maxim de efect tavanul înalt și mobilierul specific american te transpun într-un context ingenios: poți deschide laptop-ul să lucrezi, îți poți chema câțiva colegi la un meeting , sau, daca e pe înserat, cheamă-ți prietenii la un pahar de vin de soi servit exact la temperatura potrivită. Barista ar putea fi un star rock, iar recomandările lui te fac să experimentezi gusturi la care nu te-ai fi gândit până atunci.

 

Phil’s Coffee Shop e un loc construit cu pasiune, din dragoste pentru servicii de calitate și clădit din perfecționismul tipic american. La Phil’s poti sa vii pentru“refill”, să schimbi idei valoroase și să te bucuri de o atmosferă aparte. Un business hub prietenos, Phil’s va fi și  locul unor evenimente dedicate inovației și spiritului antreprenorial.

 

 

It’s time to Phil good!

@Phil’s Coffee Shop, 21 Dorobantilor street.

 

 

12549136_724270477709941_956684833580989373_n.jpg

Comments 0

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Logheaza-te

Fa parte din comunitatea I Love Cluj

Nu ai un cont?
Inregistreaza-te

Reseteaza Parola

intoarce-te la
Logheaza-te

Inregistreaza-te

Devino membru I Love Cluj

intoarce-te la
Logheaza-te
Ce doresti sa publici?
Intreaba comunitatea
Voting to make decisions or determine opinions
Articol
Formatted Text with Embeds and Visuals
Top-uri/Liste
The Classic Internet Listicles
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Poze
Photo or GIF
Gif
GIF format

Send this to a friend