Jocurile Copilăriei în Parcul Grigorescu


Un loc cunoscut al orașului Cluj-Napoca – Parcul Grigorescu de pe malul Someșului – va deveni și anul acesta, în perioada 01-04 iunie, o caravană a veseliei unde copiii de toate vârstele, parinții și bunicii lor vor experimenta jocurile copilăriei din trecut și prezent.

 

Cei ce vor alege sa petreacă una sau mai multe zile pe malul Someșului vor avea parte de: jocuri dinamice, jocuri de grup, ateliere de creație, activități sportive, spectacole, flash-mob.

Baloanele gigantice de săpun, picturile pe față, experimentele explozive, jongleriile, alături de spectacole de dans și jocuri de societate vor atrage atenția copiilor de toate vârstele, dar și adulților care încă se simt copii.

Evenimentul este la a treia ediție, numărul de participanți și numărul de activități oferite crescând în fiecare an. Muzica veselă va acompania atelierele și jocurile organizate în cele mai mici detalii de către partenerii acestui eveniment.

Intrarea la eveniment este liberă.

Programul evenimentului îl puteţi găsi pe situl: www.caravanaveseliei.ro

Caravana Veseliei – organizatorul acestui eveniment – este locul din Grigorescu unde, pe tot parcursul anului, distracția copiilor este asigurată cu profesionalism, grijă deosebită, voie bună și cele mai noi metode educative, iar linistea parinților este efectul activităților la care participă copiii atât în timpul petrecerilor, cât și pe parcursul atelierelor desfășurate în cadrul clubului.

 

Comments 0

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Logheaza-te

Fa parte din comunitatea I Love Cluj

Nu ai un cont?
Inregistreaza-te

Reseteaza Parola

intoarce-te la
Logheaza-te

Inregistreaza-te

Devino membru I Love Cluj

intoarce-te la
Logheaza-te
Ce doresti sa publici?
Intreaba comunitatea
Voting to make decisions or determine opinions
Articol
Formatted Text with Embeds and Visuals
Top-uri/Liste
The Classic Internet Listicles
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Poze
Photo or GIF
Gif
GIF format

Send this to a friend