Premieră la FSEGA-UBB: înscriere la admitere cu numere de ordine monitorizate online


Candidații care se vor înscrie începând de luni, 17 iulie 2017, la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității Babeș-Bolyai vor avea la dispoziție un sistem nou, care va reduce semnificativ cozile și timpul petrecut pe holurile facultății pentru depunerea dosarelor de înscriere.

Începând din această sesiune de admitere, candidații au la dispoziție un sistem electronic de dirijare și ordonare, care prevede eliberarea unor numere de ordine pentru încasarea taxelor de admitere și de școlarizare, având ca scop principal eliminarea cozilor de la casierie și îmbunătățirea gestionării timpului de către fiecare candidat.

¨O premieră națională este, după cunoștința noastră, afișarea online în timp real (pe website-ul facultății) a numărului de ordine curent și a timpului de așteptare pentru fiecare număr. Astfel candidații nu mai sunt nevoiți să rămână în preajma casieriei, așteptându-și rândul, ci pot să-și petreacă timpul în mod distractiv și creativ alături de trainerii și voluntarii Centrului de Orientare și Consiliere Profesională de la parterul clădirii FSEGA sau chiar să iasă din campusul FSEGA pentru o plimbare în parc, spre exemplu și să revină în timp util la casierie¨, afirmă conf. univ. dr. Răzvan Mustață, decanul FSEGA.

 

Înscrierile la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai vor începe luni, 17 iulie 2017, candidații având la dispoziție peste 2.300 de locuri bugetate și cu taxă, la nivel licență – zi, precum și  780 de locuri pentru învățământul la distanță, nivel licență.

Perioada de admitere la Universitatea  Babeș-Bolyai se va încheia în data de 31 iulie 2017, calendarul admiterii, taxele şi toate informaţiile necesare candidaţilor fiind accesibile la adresa: http://admitere.ubbcluj.ro.

Pe   întreaga   perioadă   a   admiterii,   Universitatea   Babeş-Bolyai   pune   la   dispoziţia candidaţilor un număr de 440 de locuri în căminele proprii din Campusul Studențesc Hașdeu.

Comments 0

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Logheaza-te

Fa parte din comunitatea I Love Cluj

Nu ai un cont?
Inregistreaza-te

Reseteaza Parola

intoarce-te la
Logheaza-te

Inregistreaza-te

Devino membru I Love Cluj

intoarce-te la
Logheaza-te
Ce doresti sa publici?
Intreaba comunitatea
Voting to make decisions or determine opinions
Articol
Formatted Text with Embeds and Visuals
Top-uri/Liste
The Classic Internet Listicles
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Poze
Photo or GIF
Gif
GIF format

Send this to a friend