fbpx
marți, aprilie 23, 2024

Ce genti se poarta primavara aceasta: 3 modele in tendinte

Share

Nu mai este niciun secret faptul ca gentile reprezinta un accesoriu care poate schimba complet estetica unei tinute. Tocmai de aceea, daca esti pasionata de fashion si iti place sa abordezi doar outfit-uri fresh, trebuie sa stii ce modele se vor purta primavara aceasta. Ei bine, in ceea ce priveste tendintele in moda, inceputul sezonului cald se anunta a fi unul cat se poate de sic. Descopera si tu, in cele ce urmeaza, cateva dintre modelele de genti care vor face furori primavara aceasta in randul fashionistelor.

Iata 3 modele de genti care sunt in tendinte primavara aceasta:

1.Posetele de mici dimensiuni

Unul dintre trendurile acestei primaveri este, fara doar si poate, geanta de mici dimensiuni. Acest model de poseta, desi nu este cel mai practic, ofera o nota rafinata si fresh oricarei tinute. Mai exact, aceste genti pot fi purtate in tinute casual si office, insa pot completa perfect chiar si un outfit elegant. In cazul in care nu ai deja o astfel de poseta, o poti achizitiona online pe MeliMelo Paris, urmand toti pasii necesari pentru comanda si plata. Cu certitudine, daca vei integra poseta de mici dimensiuni in garderoba ta, vei reusi sa compui cele mai deosebite tinute de primavara.

 

2.Gentile tip postas


Un alt model de geanta care va face furori sezonul acesta este cea tip postas. Aceasta poseta a fost, in ultimul timp, unul dintre cele mai importante trenduri in materie de accesorii, iar primavara aceasta va continua sa fie in preferintele doamnelor si domnisoarelor pasionate de moda. Cu o forma destul de rigida, modelul acesta este perfect pentru tinutele office de primavara, inspirand eleganta si, in acelasi timp, profesionalism. Asadar, descopera gentile de dama tip postas si alege-o pe cea care se potriveste cel mai bine cu stilul pe care il abordezi in mod obisnuit. Fara indoiala, cu ajutorul unei astfel de genti vei adauga un aer sofisticat aparitiilor tale.

 

 

3.Posetele vintage tip cos

Postele vintage tip cos au atras atentia iubitoarelor de fashion in ultima perioada, datorita esteticii pe care o creeaza in orice tinuta. Desi multe femei sunt tentate sa creada ca gentile de paie se pot purta doar la plaja, adevarul este ca acestea sunt extrem de permisive, astfel ca le poti integra perfect si in tinutele de zi cu zi. Poseta vintage tip cos adauga o dimensiune noua oricarui outfit, indiferent daca acesta este sobru sau primavaratic. In plus, gentile tip cos creeaza un efect deosebit atunci cand sunt asortate cu hainele oversized. Drept urmare, adauga un twist modern look-urilor tale si, mai mult ca sigur, vei face ravagii si sezonul acesta.

Iata, asadar, care sunt cele trei modele de genti care se vor purta in primavara anului 2018.

Ultimele articole

Alte articole