fbpx
joi, aprilie 18, 2024

10 modalitati de a il surprinde

Share

De cate ori te-ai gandit cum anume sa il surprinzi pe barbatul din viata ta ?!

Fiecare dintre noi isi doreste sa ii arate intr-un mod cat mai original persoanei iubite cat de importanta este pentru ea. Este aproape imposibil sa ghicesti ce cadouri isi doresc barbatii cu adevarat, insa cu siguranta aceasta lista te va ajuta.

Tine cont de faptul ca principala modalitate de a-l surprinde este prin a ii oferii un cadou fara a fi ziua lui de nastere sau un eveniment anume. In acest fel el,  va intelege cu adevarat cat de important este pentru tine.

 

10 posibilitati de a il rasfata

 

Ce cadouri prefera barbatii, in general ? Chiar daca nu recunosc, le place sa fie rasfatati. Si totusi, nu au nevoie neaparat de cadouri scumpe pentru a se simti fericiti. Se bucura chiar si la cele mai mici atentii, daca ele vin din partea persoanei iubite.

Atunci cand alegi un cadou, incearca sa te ghidezi in functie de hobby-urile si preferintele sale. Trebuie sa tii cont, in cazul in care este o sarbatoare si de specificul acesteia.

 

  • Masinile – marile iubiri ale barbatilor

Tine cont de tot ceea ce el iubeste si apreciaza in momentul in care te decizi sa ii oferi un cadou. Masinile sunt in topul preferintelor oricarui barbat.

Desigur, este un cadou costisitor pe care de cele mai multe ori nu ni-l putem permite, insa in cadrul MAXXperformance ofera servicii de chiptunning care cu singuranta l-ar incanta.

 

  • Incaltamintea

Asa cum femeile iubesc pantofii si isi doresc sa aiba cat mai multe perechi in dressingul lor, si barbatii isi doresc sa aiba cat mai multe perechi de incaltaminte, pe care sa le poata purta in cele diverse ocazii.

Tine cont de faptul ca orice barbat isi doreste sa arate bine, sa fie prezentabil. Sunt considerati a fi stalpul familiei asa ca trebuie sa il incurajezi si sa il ajuti sa arate ca atare. Pentru a-l surpinde, poti opta pentru o pereche de incaltaminte de pe https://www.modlet.ro/89-adidasi-barbati pe care sa o poarte atunci cand iesiti impreuna.

 

  • Ceasurile

Este bine-cunoscuta pasiunea barbatilor pentru ceasuri. Te sfatuiesc sa-i incurajezi pasiunea pentru acestea, prin a ii cumpara unul. Preturile acestora variaza foarte mult, astfel incat vei gasi cu siguranta ceva care sa se incadreaza in bugetul tau.

In momentul in care il alegi, tine cont de preferintele sale vestimentare.

 

  • Jocuri de societate
Photo gambling chips on the dark

 

Acest tip de cadou este foarte apreciat printre barbati. Fie ca este vorba despre un joc de poker sau despre un rummy, acesta il va aprecia. Tu vei sti sa alegi jocul potrivit pentru el in functie de modalitatea in care acesta isi petrece timpul liber.

Este o modalitate perfecta de a interactiona si de a-ti intari relatiile de prietenie cu apropiatii.

 

 

 

  • Un abonament la sala.

De cate ori nu l-ai auzit spunandu-ti cat de mult isi doreste sa se mentina in forma ?! Ei bine, este modalitatea perfecta pentru a-l ajuta si sustine. Este una dintre surprizele care il ajuta pe termen lung.

Poti sa achizitionezi un abonament dublu pentru a merge impreuna si pentru a petrece mai mult timp de calitate in doi.

 

  • O vacanta in doi.

Orice cuplu isi doreste, la un moment dat o vacanta in doi, in care sa se bucure in liniste unul de celalalt. Asa cum bine stii, exista posibilitatea de a achizitiona bilete in avans, astfel ai timp sa strangi bani pentru vacanta voastra.

Tine cont in momentul in care alegi destinatia si de preferintele sale. Alege o locatie unde stii ca si-ar dori sa mearga sau surprinde-l alegand o destinatie exotica, nebanuita.

 

  • Tehnologia – pasiunea barbatilor

Nu uita pentru cine este cadoul si gandeste-te bine la ceea ce ii place. Cu siguranta tehnologie se afla printre primele sale pasiuni. Ei bine, profita de acest lucru si dai o fuga prin magazinele de specialitate.

Vei gasi un cadou inedit pentru el, pe care nu s-ar astepta sa il primeasca din partea ta. In cazul in care nu te pricepi, cere sfatul asistentului comercial, va dori sa te ajute.

 

  • O petrecere surpriza.

Cu toate ca este o idee foarte populara printre cupluri, rareori da gres. Va fi mai mult decat fericit sa observe cat de mult te-ai straduit sa organizezi ceva pe placul lui si sa ii aduci toti prietenii alaturi.

Gandeste-te la o temetica pentru petrecere si pregateste totul fara ca el sa banuiasca.

 

  • O cina romantica

Cand spun cina romantica, nu ma refer la clasica intalnire romantica din restaurant, ci la o cina gatita chiar de tine. Nimeni nu stie mai bine decat tine ce ii place si ce il face fericit.

Cu siguranta va fi surprins sa vada efortul pe care l-ai depus pentru a-l surprinde.

O seara numai pentru voi doi in care el sa fie personajul principal, cel mai rasfatat, cu siguranta il va impresiona.

 

  • Portofel de piele

Asa cum spuneam, barbatilor le place sa arate bine. Cu siguranta el va aprecia un portofel de piele, care va  deveni rapid accesoriul lui preferat.

Alege-l in functie de culoare, dimensiune, material si impresioneaza-l !

Ce conține articolul

Ultimele articole

Alte articole