fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Speakeri internaționali din domeniul software testing vin la Cluj în luna mai

Share

Ediția a VI-a a conferinței Romanian Testing Conference se desfășoară în perioada 10-12 mai 2017, la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc la Grand Hotel Italia și va include 3 zile de prezentari, dezbateri și workshop-uri dedicate testerilor din domeniul IT.

 

Thriving in Testing

Subiectul ediției de anul acesta se axează pe provocările de a ramane relevant profesional în activitatea lor și a modului prin care pot să depășească aceste provocări. Pornind de la aspecte specifice legate de tehnologiile folosite în testing până la prezentari care au legătură cu crearea unei punți de comunicare pentru roluri din zona de management si leadership a echipelor.

 

Speakeri internaționali

Printre invitatii acestei ediții, se numără specialiști  care au trecut atât prin start-up-uri cât și prin multinaționale precum Facebook, Google, Cisco sau Tekmark Global Solutions.

Moderatorul acestei ediții este Rob Lambert, Vice President of Employee Engagement and Enablement at NewVoiceMedia și câștigătorul titlului de cel mai popular prezentator la ediția din 2016. Printre vorbitorii conferinței se numără și:

 

  • Keith Klain – Executive Director, Head of Software Quality Management @Tekmark Global Solutions
  • Santhosh Tuppad – Founder & Managing Director @ Test Insane Technologies Private Limited
  • Goranka Bjedov – Capacity Engineer @ Facebook
  • Huib Schoots – Test Coach @ Improve Quality Services
  • Alexandra Schladebeck – Head of Software Quality și Test Consulting @ BREDEX GmbH

 

Parteneri

Relevanța conferinței Romanian Testing pentru domeniul testării software este justificată și prin încrederea pe care nume mari din IT o acordă acestui eveniment internațional. Romanian Testing Conference nu ar avea un impact la fel de mare fără partenerii săi. Cel mai mare suport pentru desfășurarea acesteia vine din partea partenerilor Gold+: Accenture, Endava, Frequentis, IQuest, Betfair, Accesa, NTT Data și Intacct.

 

Despre organizatori

Romanian Testing Conference este organizată sub egida Romanian Testing Community, înființată în 2011. Misiunea acesteia este să unească, prin pasiunea lor, profesioniștii români, pasionati de testare in domeniul IT  și să contribuie la  dezvoltarea profesionala a acestora  în România.

Ultimele articole

Alte articole