fbpx

Auchan Drive s-a lansat și la Cluj. I Love Cluj îți arată cum funcționează serviciul

Auchan a lansat Auchan Drive, cel mai sigur serviciu disponibil pentru clienți, în Cluj-Napoca și alte 17 orașe, care îți permite să plasezi comenzi online, pe auchan.ro sau direct din aplicația hipermarketului și să ridici cumpărăturile în maximum două ore, într-o zonă dedicată, în parcarea magazinelor Auchan, unde ai mereu prioritate.

I love Cluj a testat Auchan Drive și îți va explica, pas cu pas, cum anume funcționează serviciul și care sunt avantajele acestuia.

Cumpărături livrate în 2 ore, direct la mașină

Serviciul Auchan Drive este implementat în prezent în 31 de hipermarketuri din 18 orașe din România și completează serviciile deja existente pentru comenzile online: click & collect direct din magazine sau livrare la domiciliu. Serviciul oferă în primul rând siguranță clienților, cumpărăturile fiind efectuate în cele mai sigure condiții și depozitate în portbagajul mașinii, fără ca șoferul să coboare, astfel că interacțiunea cu personalul din magazin se întâmplă doar online și prin intermediul telefonului mobil. Clujenii care optează pentru serviciul Auchan Drive pot alege din cele peste 25.000 de produse listate online, astfel că, dintr-un singur loc poți achiziționa tot ceea ce ai nevoie, fie că este vorba despre un volum mic sau mare de produse.

Cum funcționează concret?

Comanzi online tot ceea ce îți dorești fie din cadrul magazinului online auchan.ro, fie folosind aplicația mobilă, iar comanda ta va fi pregătită în maximum două ore de la plasarea comenzii. În timp ce cumpărăturile „se fac singure”, tu îți poți continua activitățile de zi cu zi sau te poți bucura de două ore de relaxare, știind că în curând acest task va fi bifat, într-o manieră extrem de comodă și sigură pentru tine. Plata se face online, astfel că în momentul în care ajungi în zona Auchan Drive nu ai de făcut decât un singur lucru: să deschizi portbagajul mașinii și să te bucuri de cea mai relaxantă formă de shopping.

Pentru comandă, am folosit Auchan App, am ales o serie de produse din sectoare diferite, iar volumul cumpărăturilor a fost mare, astfel că ne bucură faptul că serviciul ne-a scutit de „căratul” bagajelor, cum se spune la Cluj. În plus, în mod normal, pentru achiziționarea tuturor produselor de pe listă am fi petrecut destul de mult timp în cadrul magazinului, în căutarea acestora, unde să mai punem faptul că, așa cum se întâmplă de obicei, pe parcursul shoppingului îți surâd și alte produse, de care în mod normal nu ai avea nevoie. Astfel că, Auchan Drive te ajută să faci și economii, pentru că primești doar acele produse pe care le-ai comandat, fără alte „tentații”. Am avut însă, o altfel de „tentație”: un iepuraș de pluș, ideal pentru perioada care urmează și pe care ne-am bucurat că l-am putut comanda online. El este vedeta video-ului în care vă arătăm cum funcționează serviciul, fapt pentru care l-am denumit Auchan:). 

Mai puțin de trei minute

Am ales magazinul Auchan din cadrul Iulius Mall, dar serviciul este disponibil și în cadrul hipermarketului din cartierul Iris. După plasarea și confirmarea comenzii, am primit pe telefonul mobil un mesaj de confirmare și localizarea exactă a zonei dedicate Auchan Drive. Cu toate că am folosit pentru prima dată serviciul, am găsit cu ușurință „zona verde”, marcată în conformitate cu serviciul ales. În momentul în care am ajuns, ne-am anunțat prezența, iar în mai puțin de trei minute aveam deja cumpărărturile frumos aranjate în portbagaj. Pentru acest lucru nu am coborât din mașină, dar nici nu am oferit indicații în acest sens, angajații aranjând totul în așa manieră încât transportul să fie sigur pentru toate produsele, iar roșiile să rămână în „formă maximă” până când vor contribui la salata pe care plănuim să o facem de îndată ce ajungem acasă.

Chiar dacă noi am optat pentru ridicarea cumpărăturilor în două ore de la plasarea comenzii, Auchan Drive îți permite să alegi și un alt interval orar care îți convine mai mult sau o altă zi, iar cumpărăturile vor fi efectuate înainte de momentul ales pentru livrare, astfel încât să te bucuri de prospețimea tuturor produselor din magazin, mai ales în cazul în care vorbim despre cele alimentare.

Siguranța pe primul loc

Toate magazinele, depozitele și birourile gestionate de Auchan dețin certificarea Safe Guard, care confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19. De altfel, acest lucru se observă în cadrul tuturor serviciilor oferite de Auchan, iar Auchan Drive nu face excepție. Masca nu lipsește, dezinfectantul este folosit din plin, iar mănușile de unică folosință sunt folosite în permanență atât în timpul pregătirii comenzii, cât și în timpul „livrării” către mașină.

Avantajele Auchan Drive

Cu toate că am „strecurat” câteva dintre avantajele folosirii acestui serviciu în cadrul articolului, ne dorim să punctăm câteva aspecte care, pe noi ne-au convins să folosim serviciul Auchan Drive și cu altă ocazie. 

În primul rând, modul ușor și intuitiv de plasare a comenzii, plata online, timpul scurt de pregătire a cumpărăturilor, dar și timpul scurt de așteptare în vederea preluării cumpărăturilor, siguranța pe care o oferă acest serviciu prin limitarea interacțiunii din magazine pe perioada pandemiei, faptul că parcarea este rezervată special pentru tine în momentul ridicării produselor, dar poate cel mai important lucru pe care acest serviciu îl oferă este timpul pe care ți-l dăruiește și posibilitatea de a alege momentul optim pentru ridicarea cumpărăturilor.

Nouă ne-a plăcut această experiență, astfel că deja ne gândim la o nouă listă de cumpărături. Data viitoare vom pregăti, în loc de salată, ceva specific zonei: Varză a la Cluj. Cum siguranță îi va plăcea și lui Auchan. Iepurașului Auchan. 

Comanda pe auchan.ro sau descarca aplicatia Auchan App de pe Apple Store sau Google Play

CITEȘTE ȘI

1 COMENTARIU

  1. Exista un singur mareee dezavantaj: cand ajungi acasa realizezi ca nu mai ai unde sa parchezi, intre timp s-a ocupat!
    Cei de la Carrefour, prin Bringo, iti aduc sacosele cu cumparaturi la usa locuintei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite