fbpx

Câți bani am economisit PE LOC cu MyCLUB Auchan

Auchan a lansat MyCLUB Auchan, dedicat tuturor clienților care iubesc shoppingul, dar și cumpărăturile inteligente, fie că este vorba despre shoppingul clasic sau cel online. Altfel spus, MyCLUB Auchan este o comunitate dedicată clienților fideli, care au parte de o serie de avantaje și beneficii. Noul program nu îți oferă doar un card de fidelitate, cardul fiind „cheia” ce deschide poarta clubului în care clienții Auchan sunt răsfățați atât cu reduceri aplicate pe loc în cadrul magazinelor fizice sau online, dar și cu bonusuri acumulate pe card, oferte personalizate și puncte de fidelitate care îți dau acces la o serie de avantaje și experiențe.

Noi nu am stat pe gânduri: ne-am făcut card, am primit acces în MyCLUB Auchan și am început shoppingul! Vă vom arăta cum funcționează cardul de fidelitate, care sunt beneficiile acestuia și… cel mai important câți bani am economisit PE LOC cu MyCLUB Auchan. 

MyCLUB Auchan. Devii membru cu ajutorul cardului de fidelitate

Înscrierea în club se face cu ajutorul unui card de fidelitate pe care îl poți obține fie în format digital din aplicația Auchan sau de pe auchan.ro, fie în format fizic, direct din magazine, de la casele de marcat sau de la Serviciul Clienți. Noi am optat pentru varianta fizică a cardului. 

Calitatea de membru în cadrul MyCLUB Auchan îți oferă:

· reduceri pe loc la o selecție de produse aflate în oferta săptămânală,

· posibilitatea de a acumula bonusuri pe card care pot fi consumate în funcție de preferințele tale,

· puncte de fidelitate pentru fiecare tranzacție în magazine sau online.

Practic, în timp ce tu te bucuri de o sesiune de shopping, în secțiunea dedicată MyCLUB Auchan, se acumulează puncte. Orice sesiune de cumpărături, fie că este vorba de una clasică sau de una online, îți aduce un punct de fidelitate. De asemenea, la fiecare 10 lei cheltuiți, primești un punct cadou în contul tău, indiferent de valoarea cumpărăturilor.

Punctele acumulate se pot transforma în livrări gratuite, vouchere personalizate, invitații la diverse evenimente, implicarea în programe de responsabilitate socială, o serie de experiențe precum cooking show-uri și degustări, bilete la evenimente, weekenduri relaxante, atunci când pandemia va permite acest lucru, sau oferte personalizate în funcție de obiceiurile tale de achiziție. Depinde doar de tine cum preferi să le folosești.

Beneficiile pe care le vei acumula, achiziționând produsele preferate pot fi consultate în secțiunea dedicată clubului din contul tău de client din aplicația mobilă sau auchan.ro, precum și pe bonul fiscal emis pentru o achiziție făcută prin scanarea cardului de fidelitate.

Cum poți obține online cardul Auchan?

Urmând trei pași simpli:

  1. Descarcă și instalează aplicația Auchan sau intră pe auchan.ro
  2. Creează-ți rapid un cont de client
  3. Accesează secțiunea MyCLUB Auchan din contul tău

După ce ți-ai creat contul și ai accesat secțiunea MyCLUB Auchan, ai două opțiuni: să înscrii cardul fizic pe care îl obții din magazine sau să generezi un card digital, simplu și rapid cu un singur click, apăsând butonul roșu: Generează card digital online. Imediat ți se va afișa codul cardului pe care îl poți scana la casă. Similar se procedează și dacă alegi să utilizezi cardul MyCLUB Auchan din contul tău de pe auchan.ro: intri în cont, accesezi secțiunea MyCLUB și ți se afișează codul cardului. 

Dacă optezi pentru folosirea cardului fizic, acesta trebuie scanat de fiecare dată când cumperi din magazinele Auchan, oricând înainte de finalizarea plății. În cazul caselor clasice, prezintă-l casierilor pentru scanare. În cazul caselor rapide și express (tip self-check-out), alege butonul MyCLUB Auchan și scanează-l chiar tu. 

Dacă optezi pentru o comandă din magazinul online, cardul intră în acțiune „by default” astfel că te poți bucura de toate beneficiile acestuia fără să fie necesară o acțiune suplimentară.

Noi vom merge pe varianta fizică a cardului, al cărui cod îl vom scana la o casă express, și vom vedea pe loc economiile pe care le-am făcut. 

Ești înscris automat la tombolă. Marele premiu: 10.000 de euro!

Surprizele nu se opresc însă aici. Toți cei care să devină membri în cadrul MyCLUB Auchan până la data de 4 mai sunt automat înscriși la tombola aflată în desfășurare. Astfel poți câștiga, prin tragere la sorți, marele premiu de 10.000 de euro, premii zilnice în valoare de 100 de euro (în bonusuri pe cardul MyCLUB), suma totală de bani pe care ai folosit-o la shopping până la data de 4 mai (în bonusuri pe cardul MyCLUB) sau premii de 100 de lei (în bonusuri pe cardul MyCLUB) pentru cumpărături online sau în magazinele fizice.

Și noi am fost automat înscriși în cursa pentru premiile mai sus enumerate, dar până când vom afla  dacă ne-a surâs sau nu norocul, ne vom face singuri norocul. Am pregătit lista de cumpărături și suntem foarte curioși să vedem ce sumă vom economisi astăzi. Să înceapă shoppingul!

Cât am economisit la o singură sesiune de shopping?

Lista noastră de cumpărături conține: un detergent de haine Ariel Det Lick Moun, un balsam Lenor Amethist la 1,5l, cremă de alune Nutella, 1 kg de portocale, un ulei de măsline Monini, 400 gr lămâi netratate, un baton de cereale, un vin roșu Merlot – Vinul Cavalerului, lapte condensat de la Lăptăria cu Caimac, două tablete de ciocolată Milka, un gel dezinfectant pentru mâini Sanytol, telemea de bivoliță și bomboane de ciocolată Kinder. 

Totalul de plată ar fi în mod normal 223,98 lei, dar ni s-a aplicat pe loc reducerea de 21,99, așa că am achitat 201,99 lei. Pentru plată, am folosit o casă self check-out. Am selectat MyClubAuchan pe monitor și am scanat cardul fizic, după care am scanat produsele. La final, am văzut direct pe bon ce reducere am primit pe loc, dar și punctele acumulate în urma acestei sesiuni de shopping. Am acumulat astăzi, 19 de puncte de fidelitate și 6,53 puncte bonus pe card. Altfel spus, am economisit 9, 8% din valoarea cumpărărturilor și am primit și bonusuri pe care le putem folosi ulterior.  

Atât în magazinele fizice, cât și în cel online există reduceri care se aplică doar cu cardul Auchan și reduceri de care poate beneficia orice client,  indiferent dacă este sau nu membru MyClub Auchan. Promoțiile disponibile doar membrilor Auchan sunt diferite de la o săptămână la cealaltă pentru a veni în întâmpinarea tuturor gusturilor și obiceiurilor de achiziție. Pentru că ne-am abonat la newsletterul magazinului Auchan, am primit și am consultat oferta săptămânală pe e-mail, iar o serie dintre produse au coincis cu ceea ce aveam nevoie, astfel că am optat pentru aceeași calitate, dar pentru un preț mai mic.

Cum am descrie întreaga experiență?

În primul rând, obținerea cardului și activarea acestuia sunt două „proceduri” extrem de simple. Ne-a plăcut faptul că am putut să facem totul simplu și rapid. Platforma este intuitivă și nu ai cum să greșești în momentul în care activezi cardul din contul tău. Faptul că ofertele pot fi consultate online, ni se pare un lucru extraordinar, pentru că te poți organiza mult mai bine, atât în ceea ce privește lista de shopping, cât și în ceea ce privește bugetul săptămânal sau zilnic de cumpărături. Cel mai mult ne-a plăcut faptul că poți vedea în timp real ce sumă ai economisit, câte puncte ai acumulat. 

MyCLUB Auchan ni se pare o modalitate inteligentă de a face cumpărături, pentru că în timp ce faci achiziții, primești puncte, dar și alte beneficii. Chiar dacă de această dată am ales varianta offline a cumpărăturilor, este de apreciat faptul că toate beneficiile se aplică și în momentul în care optezi pentru shoppingul online. În plus, atunci nu trebuie să scanezi nimic, ci doar să îți alegi produsele preferate și să te bucuri de experiența, economisind bani.

Vă mărturisim că de abia așteptăm să putem accesa una dintre experiențele pe care MyCLUB Auchan le promite și anume un eveniment de cooking sau un concert. Până atunci, însă, ne bucură de faptul că putem cumpăra inteligent și cine știe poate poate, avem noroc să câștigăm unul dintre premiile puse în joc de Auchan prin MyCLUB Auchan.

Programul MyCLUB Auchan este disponibil în ambele magazine din Cluj-Napoca, cât și online, pe auchan.ro sau aplicația Auchan.

CITEȘTE ȘI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite