fbpx

Diverta revine în Piața Unirii din Cluj-Napoca

Începând cu 22 mai, rețeaua de magazine Diverta se extinde în inima Clujului cu o nouă locație, în Piața Unirii. Noul spațiu este situat în Piața Unirii nr. 31-33, la parterul clădirii în care se află Universitatea de Artă și Design și va avea o suprafață de 500 de metri pătrați și vine în întâmpinarea clienților cu un loc vibrant și dinamic, ideal pentru cei #plinideviață.

 

„După câțiva ani, în sfârșit am revenit acasă, în Piața Unirii din Cluj cu un nou magazin Diverta. Când am văzut spațiul am știut exact ce ne dorim să facem cu el. Un concept nou, fresh, un loc cald în care îți poți petrece timpul liber, un loc #plindeviață care să te inspire și să te binedispună.”, a declarat Amalia Buliga, CEO Diverta.

“De-abia așteptăm să ne vedem în noua locație, care va fi în Piața Unirii, nr. 31-33, din Cluj-Napoca. Hmm, da! Chiar după acel mesh mare. Dar sigur ne găsiți voi! Ghidați-vă după instinct! Books will guide you!” ne-a transmis Gabriela Roman, Șef Magazin Cluj-Napoca

Noua locație din Piata Unirii

Așa cum ne-a obișnuit, Diverta aduce în noul magazin gamele diversificate care i-au consacrat, oferind clienților cele mai noi titluri, aceleași cărți bune, cadouri inspirate, jucării și jocuri pentru cei mici și cei mari, accesorii distractive și haioase, colecții colorate de papetărie și bilete la cele mai noi evenimente.

Conceptul noului spațiu: #plinideviață

Conceptul noului spațiu – #plinideviață – presupune culori îndraznețe, dinamism, lumină și un vibe pozitiv dar și experiențe senzoriale. Elementele de grafică, culorile puternice, mobilierul simplu și minimalist, pun în evidență gama bogată de produse, care este aranjată pe culoare.

„Dai carte, ai parte” – o campanie organizată cu ocazia deschiderii noului magazin

Diverta îi așteaptă pe cititorii din Cluj în noul magazin din Piața Unirii sau în cel din Iulius Mall pentru a participa la campania „Dai carte, ai parte”. Fiecare client care donează o carte din biblioteca sa va primi 20% reducere la achiziția de cărți noi. Cărțile primite vor fi donate către Fundația Îmi Pasă. Campania se desfășoară în perioada 22 mai – 1 iulie.

Despre Diverta

Diverta este un brand 100% românesc, care se află de 20 de ani pe piața locală de retail. La ora actuală, rețeaua Diverta cuprinde 28 de magazine proprii, în București și în marile orașe, care se desfășoară pe o suprafață totală de retail de aproximativ 10.000 de metri pătrați.

 

CITEȘTE ȘI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite