fbpx

Donează sânge și mergi la Untold și Neversea

UNTOLD continuă și în acest an una dintre cele mai premiate campanii de CSR din România și din Europa, BLOOD NETWORK. Împreună cu platforma tehnologică de donare de sânge „Și Eu Donez”, organizatorii UNTOLD și NEVERSEA lansează astăzi campania de donare de sânge care a mobilizat mii de tineri din România și care a demarat în 2016 prima Rețea a Donatorilor Benevoli de Sânge din țară. Campania se desfășoară în perioada 14 iunie-10 iulie.

DONEAZĂ LA CARAVANA ȘI PRIMEȘTI BILET GRATUIT LA UNTOLD SAU NEVERSEA!

Și în acest an, festivalierii vor putea dona și la caravanele mobile, de aceasta dată, din patru orașe ale țării: Cluj-Napoca, București, Timișoara și Constanța. Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-12.00 vor primi un bilet gratuit la UNTOLD sau NEVERSEA.

CLUJ-NAPOCA: 17, 18 IUNIE, BULEVARDUL EROILOR

BUCUREȘTI: 24,25 IUNIE, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA CHARLES DE GAULLE

 TIMIȘOARA: 1,2 IULIE, IULIUS MALL

CONSTANȚA: 1,2 IULIE, PARCUL TĂBĂCĂRIEI

În acest an, mecanismul este următorul: cine donează sânge la caravana mobilă și se înscrie în baza de date Și Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primește un bilet gratuit la UNTOLD sau la NEVERSEA.

Toți cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „Și Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile UNTOLD sau NEVERSEA. Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/blood-network, unde trebuie să completeze formularul solicitat și să atașeze o poză cu adeverința de donator. Mai apoi vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere:

*la UNTOLD reducerea este de 15O LEI + taxe din prețul final de 550 lei + taxe al abonamentului

*la NEVERSEA reducerea este de 195 lei+ taxe din prețul final de 420 lei + taxe al abonamentului

În acest moment, rețeaua donatorilor benevoli de sânge de pe platforma Și eu donez, înseamnă 4000 de membrii, din care peste 1700 s-au înscris în perioada campaniei BLOOD NETWORK 2016.

CITEȘTE ȘI

1 COMENTARIU

  1. Cata discriminare! Bilet gratuit pentru donare sange doar pentru cei din Cluj, Timisoara, Bucuresti sau Constanta! Restul … o reducere praf in ochi pentru ca pretul cu reducere cu tot, era pretul de acum o luna al biletelor. Deci nicio reducere …

    Dupa ce ca cei din afara oraselor unde se tin festivalurile ar avea costuri semnificative de deplasare pana la festivaluri si de cazare …. De ce nu dati bilet gratuit pentru toti care doneaza sange, nu doar din orasele alea!

    Mai ales ca cei din Cluj sau Constanta sunt cei carora le e cel mai usor sa ajunga la festivalurile din orasul lor si cel mai probabil ei v-ar umple festivalul fara sa plateasca biletul cash. Insa am o banuiala ca oricum va luati ceva bani decontati vanzand sangele sistemului de sanatate …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite