fbpx

Fundația Comunitară Cluj vă invită să vă alăturați proiectelor destinate protejării celor mai expuși și mai vulnerabili dintre noi.

În cadrul campaniei ClujHELP, desfășurată de FCC, ne-am unit forțele cu Asociația Medicilor de Familie Cluj și dorim să acoperim o parte din necesitățile comunității în această situație particulară. Cu ajutorul voluntarilor, cumpărăm și le distribuim la domiciliu medicamentele necesare persoanelor în vârstă sau aflate în imposibilitatea deplasării la farmacie în această perioadă.

Unii dintre voluntarii noștri au ales să folosească mașinile personale pentru livrarea medicamentelor, iar cei de la Autonom și Flow ne-au pus la dispoziție 2 mașini, respectiv 8 trotinete electrice. 

Fondul ClujHELP – este destinat unei serii de acțiuni asemănătoare celei descrise mai sus, în ansamblu având scopul comun de protejare a comunității noastre. Vă invităm să le vizionați pe site-ul nostru www.fundatiacomunitaracluj.ro/clujhelp, sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/FundatiaComunitaraCluj/ și putem să ajutăm impreună prin implicare făcând cunoscută campania noastră.

Campania SMS – Echipează un rezident

De câte ori vorbim despre medicii care ne-au salvat viața ne vin in minte chipuri cunoscute. Medicul de familie, ginecologul, chirurgul care a efectuat operația de apendicită. Mai rar vedem retrospectiv fețe cunoscute de medici rezidenți. Astăzi, în timpul pandemiei de coronavirus, ei sunt în linia întâi. Și ar fi bine să nu le vedem fața. Trimite un SMS la 8837, cu textul CLUJ, ca să donezi 2 euro pentru cumpărarea de măști N95, FFP2 sau FFP3, vizieră pentru față și alte echipamente necesare medicilor rezidenți din spitalele clujene.

Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Digi Mobil, Orange si Telekom Romania Mobile, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost achizitionat la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartelele preplatite in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA. 

Donatiile se folosesc exclusiv si in intregime pentru realizarea SCOPULUI PRECIZAT si nu va fi retinuta nici o suma, cu niciun titlu (ex. comision banca, taxa, costuri de administrare, salarii, chirii etc.).

CITEȘTE ȘI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite