fbpx

LifeBox lansează meniul LifeBox Kids, pentru juniori cu obiceiuri alimentare sănătoase

Lansat în luna copiilor, meniul LifeBox este adaptat stilului de viață celor mici și asigură o alimentație corectă încă de la o vârstă fragedă.

Copiii sănătoși trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți, ca eroii din basme. După ce a revoluționat piața românească de food delivery, cu primul serviciu care livrează zilnic mâncare sănătoasă, LifeBox vine în sprijinul părinților conștienți, cu meniul LifeBox Kids. Pachetul complet al micilor gurmanzi le deschide apetitul pentru obiceiuri sănătoase și îi împrietenește cu toate tipurile de legume și de fructe.

 

Cu trei mese și două gustări zilnice care nu se repetă timp de 21 de zile, meniul alcătuit special pentru nevoile nutriționale ale copiilor este derivat din OptimBox, dar aduce în plus garnituri de legume colorate și fructe prietenoase. Pentru ca aportul de vitamine, de nutrienți și de proteine să fie adaptat etapei de dezvoltare în care se găsește fiecare copil, Lifebox Kids poate fi comandat în două variante: 

  • meniul de 1 000 kcal, pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani
  • meniul de 1 500 kcal, pentru copii cu vârsta cuprinsă între 8 și 14 ani
Alex Cirțu – Chef LifeBox

Meniul LifeBox Kids a venit ca un răspuns la cererea tuturor părinților, în primul rând al celor care nu știu ce să le mai dea de mâncare copiilor. Diversitatea și sănătatea sunt două elemente care trebuie să meargă împreună atunci când ne gândim la cum ar trebui să-i hrănim pe cei mici. Se spune că educația unui copil o poți face până pe la 14 ani, iar după aceea trebuie să te rogi să fi făcut o treabă bună. Și alimentația sănătoasă face parte din educație. Lifebox e un partener de încredere, care conștientizează că totul se mișcă cu o viteză halucinantă în jurul nostru, de ce să nu-ți mai luăm din problemele de zi cu zi de pe cap? Alex Cirțu, chef LifeBox. 

Cu încărcătură glicemică scăzută și bogate în minerale, în enzime, în fitonutrienți și în antioxidanți, preparatele din meniul destinat copiilor înlocuiesc cu succes mesele dezorganizate, gustările cu efect nociv și dulciurile bogate în glucide cu absorbție rapidă.

Fie că orele de la școală se continuă cu lecții de înot sau că nicio zi nu este completă fără turele de parc pe două roți, meniul LifeBox Kids conferă impuls și energie pentru un stil de viață activ. 

Datorită rețetelor elaborate sub atenta supravegehere a medicului nutriționistului Ana Maria Iulian și a varietății garantate de chef LifeBox Transilvania, George Crăciun, LifeBox Kids este o soluție completă.

Părinții mereu ocupați vor redescoperi momentele petrecute departe de bucătărie, alături de cea mai dragă ființă. Cu un control mai precis asupra costurilor și porțiilor, alimentația sănătoasă devine joacă de copii.

Atractiv și eficient, conceptul LifeBox este o invitație deschisă la LIFEing, cel mai bun mod de a atinge echilibrul cu satisfacție, dar fără compromis. Cu o platformă online de pe care pot fi comandate meniuri sănătoase pentru întreaga zi, LifeBox oferă trei mese și două gustări, la pachet, calculate din punct de vedere caloric.

Meniurile au fost concepute după rețeta lui chef Alex Cirțu și avizate de Anamaria Iulian, Nutritionistul Copiilor, Medic si Psiholog, expert in tratamentul Obezitatii Infantile.

Prin spiritul optimist și soluțiile smart puse la dispoziția clienților, LifeBox este cel mai bun stimul pentru a simți pulsul unei vieți trăite cu bucurie și cu pasiune.

CITEȘTE ȘI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite