fbpx

Petit Bebe este Centru Acreditat de Instalare Gratuita Scaune Auto

Petit Bebe este unul dintre cele mai variate magazine cu produse pentru bebelusi si mamici, fiind axat pe nevoile parintilor si ale copilasilor. Din dorinta de a le oferi clientilor cea mai buna experienta de cumparaturi, specialistii ofera servicii de consultanta si consiliere tuturor celor care ajung in magazin. 

Grija permanenta fata de client si implicit micuti, se reflecta si in faptul ca Petit Bebe a devenit Centru Acreditat de Instalare Gratuita a Scaunelor Auto Joie si Nuna, ca parte a proiectului national Academia Sigurantei Auto, in care Petit Bebe este partener. 

Academia Sigurantei Auto este o comunitate formata din parinti, experti, specialisti si medici. Impreuna, prin eforturi si demersuri comune, aceasta isi propune sa faca diferenta in ceea ce priveste transportarea in siguranta a micutilor. Misiunea Academiei Sigurantei Auto este de a informa, preveni, a oferi suport, grija si iubire famiilor si implicit copiilor. 

Prin intermediul serviciului de instalare gratuita, toti cei care au achizitionat un scaun auto Joie sau Nuna beneficiaza de instalare gratuita, indiferent de unde a fost achizitionat scaunul auto.

“Ne bucuram sa vedem cat de multi parinti apeleaza la serviciul nostru de instalare gratuita a scaunelor auto din gama Joie si Nuna. Este o dovada a faptului ca sunt interesati de siguranta micutului lor si de efectuarea calatoriilor conform normelor aflate in vigoare. Recomandarea noastra este sa nu porniti la drum fara sa va asigurati ca totul este in regula.”, a declarat Ioana Gudea, specialist certificat in siguranta auto copii. 

Specialistii din cadrul Petit Bebe  au obtinut acreditarea finalizand cursul de Child Set Safety Awareness, curs validat de IOSH.

IOSH este cea mai importanta organizatie care reuneste cei mai multi profesionisti din domeniul sigurantei si sanatatii.

Pentru a beneficia de instalare gratuita a scaunelor auto Joie sau Nuna, va recomandam sa luati legatura cu specialistii Petit Bebe. 

Magazinul Petit Bebe este situat pe Strada Louis Pasteur 76, in Cluj-Napoca.

Programul magazinului este: 

L-V: 10-20:00 

S – 10-16:00 

CITEȘTE ȘI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite