fbpx

Staropramen oferă premii săptămânale cinefililor

Festivalul Internațional de Film Transilvania premiază profesioniștii de film, iar Staropramen premiază iubitorii de film.  Prin intermediul campaniei, cinefilii au ocazia să își readucă aminte de filmele preferate și să câștige premii săptămânale, special alese pentru ei.

 

 

Imposibil de uitat

Profesioniștii filmului și publicul cinefil se raportează  la fel la filmele cult, clasice: încă de la prima vizionare s-au îndrăgostit ireversibil de acestea și cu siguranță le-au influențat și viețile. De aceea, Staropramen a invitat patru actori români, în focus la TIFF, să vorbească despre filmul preferat într-un mod diferit, fără să spună despre ce ecranizare este vorba și să invite privitorii să ghicească filmul. Primele două episoade lansate din această serie îi are ca protagoniști pe Diana Cavallioti și Dorian Boguță. Despre episodul cu Diana Cavaliotti puteți găsi detalii aici. (link către articolul precedent)

 

Dorian Boguță

Și-a început cariera în Chișinău, fiind un actor care a jucat în filme îndrăgite de public și premiate de jurii naționale și internaționale, ca Moartea domnului Lăzărescu, Francesca, Două lozuri sau Vara s-a sfârșit. În cadrul episodului Imposibil de uitat, acesta a ales un film după un roman clasic, cu actori foarte mari, fiind o producție plină de suspans, în care se vorbește despre România și care nu prea l-a lăsat să doarmă nici înainte, nici după vizionare. Privitorii sunt invitați să ghicească despre ce film este vorba și să intre în tragerea la sorți pentru a câștiga, pe lângă O experiență la TIFF, premiile săptămânale de cinefil.

 

Premii săptămânale pentru cinefili

Pe parcursul episoadelor, iubitorii de film sunt invitați să ghicească filmul despre care au vorbit actorii, iar Staropramen îi premiază și cu premii săptămânale care includ: kit-uri pentru cinefili (proiector, ecran de proiecție, canapea outdoor și bere), frigidere și suporturi de sticle.

Mai multe detalii despre episoade, premii și participare găsiți pe oamenisigusturi.ro/tiff

CITEȘTE ȘI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite