The Color Run LOVE TOUR – un curcubeu de emoții

0

Noul eveniment The Color Run te va energiza sâmbătă, 11 mai, în Cluj-Napoca. Acesta este singurul din anul 2019, care are loc în orașul transilvan. Pentru că bucuria urmează iubirea pretutindeni, ediția LOVE TOUR va abunda în zâmbete, râsete, fotografii și un mix de culori.

Evenimentul îi unește pe toți cei care simt dragoste, nu doar cupluri, familii și grupuri de prieteni. Activitățile se vor desfășura începând cu ora 13:00. În zona de eveniment, vor fi diferite activități ale sponsorilor, printre care: tatuaje, fotografii și prezentări de produs.

Primul start va fi dat la ora 15:00. Starturile succesive vor avea loc la fiecare 4-5 minute, până la ora 16:40. Mii de inimi vor palpita la cursa de 5 km. Alergătorii vor trece prin porțile de pudră și printr-un val de spumă, iar distracția va continua în zona cu muzică. Tematica anunțată este cea a anilor `70 – `80.  

Cum să te pregătești pentru eveniment? Poartă tricoul și numărul de alergare din kit-ul de participare. Pachetele standard conțin: un tricou alb inscripționat cu logo-ul The Color Run, o medalie cu unicorn, un buff, o insignă și două tatuaje temporare. Organizatorii recomandă să alegi haine și accesorii în nuanțe deschise, pentru ca la final pudra colorată să se evidențieze. De asemenea, poartă borsete sau rucsacuri ușoare.

Nu uita să prinzi numărul de concurs în partea din față, la vedere, pentru a fi identificat în fotografiile din aplicația Pic2GO. Nu îți face griji în privința pudrei, pentru că este mălai colorat, ușor de îndepărtat la spălare. În plus, voluntarii de la eveniment se vor asigura că te hidratezi la cele două puncte cu apă, iar Kaufland va oferi smoothie-uri la finish.

De reținut: nu se impune o vârstă minimă pentru participanți, pachetele corporate se solicită la adresa de e-mail contact@thecolorrun.ro și organizatorii The Color Run menționează că nu este permis accesul la eveniment cu animale de companie.

Înscrierile continuă în limita locurilor disponibile, la standul Iulius Mall, până vineri, la ora 21:00. În ziua evenimentului, te poți înscrie direct în Piața Unirii, între orele 10:00 – 13:00. Dacă preferi varianta online, intră pe site-ul oficial The Color Run România.

Organizatorii donează o parte din profit Fundației Renașterea, care susține femeile în lupta cu cancerul. Alergând la The Color Run, fericirea ta va fi împărtășită și vei contribui la o cauză de sănătate. Celebrează dragostea și viața prin mișcare!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.