Totul despre noul meniu al restaurantului Twelve by Brava

0

Combinația perfectă dintre familiar și elegant, casual dar șic, Twelve by Brava este acel loc unde pașii vă duc oricând aveți nevoie de o masă copioasă într-un mediu cald și plăcut. Oferind intimitate într-un peisaj urban parcă prea aglomerat și adesea sufocant, localul devine acea alternativă către care gravitați atunci când vreți să savurați o cafea, o companie minunată sau pur și simplu aveți nevoie de o pauză. 

Odată cu venirea primăverii, sezonul preschimbării și a noilor oportunități, meniul de la Twelve by Brava a avut parte și el de un refresh, plin de concepte noi și combinații absolut delicioase. Pregătite să ofere o experiență culinară ce cu siguranță va rămâne memorabilă, noile delicii cuprind o gamă largă și variată de ingrediente.

De la chifle și până la desert, toate preparatele sunt pregătite chiar în bucătăria acestora, pentru a oferi un gust autentic și de calitate – bucate cu bucate și îmbucătură cu îmbucătură. Pizza este scoasă aburindă din cuptor chiar în fața încântării clienților, iar carnea este pregătită și marinată după rețete proprii, oferindu-i o aromă inconfundabilă. Dragostea pentru mâncare se reflectă în atenția la detalii și în alegerile din noul meniu.

În meniul special de seară puteți opta pentru o porție de paste cu cerneală de sepia, cât și pentru un burger savuros cu brânză cheddar, însoțit de chipsuri de cartofi. Având o varietate diversificată de mâncăruri, de la wraps, tartar de vită, salate, platouri de brânzeturi și supe cremă, orice gust își poate găsi cu ușurință viitorul preparat preferat cu noile opțiuni la îndemână.

Iar pentru cei dornici de o experiență cu adevărat unică, steak-ul T-Bone cu proveniență Black Angus, atent marinat și servit în fâșii delicate medium rare, este gata oricând de o vizită și o degustare.

Pe durata săptămânii, de luni până vineri între orele 11:30 – 16:00, meniul zilei este valabil pentru a scăpa de grija alegerii dar și a pregătirii prânzului. Oferind două feluri de mâncare dar și un desert care să completeze experiența.

Pentru gurmanzi și cei dornici de a testa, degusta și savura noul meniu, restaurantul este deschis de luni până vineri, orele 9:00 – 22:00. 

Îmbinând ambianța cu mâncarea, Twelve by Brava oferă o latură senzorială întregii experiențe, ferit de gălăgia orașului. Cromatica, elementele de lemn îmbinate cu cele de metal din interiorul localului, creează o atmosferă intimă și plăcută, ce abia așteaptă să primească persoane de pretutindeni. Situat pe Strada Constanța 12, restaurantul este locația ideală pentru a petrece oricare din momentele esențiale ale zilei – mic-dejun, prânz sau cină. 

Pentru mai multe informații, detalii, curiozități, sau pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă,  puteți urmări paginile de Instagram și Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.