fbpx

Un alt fel de Treasure Hunt prin Cluj – MaraTONul Home Garden

În perioada 30 mai – 1 iunie, Clujul va găzdui concursul Home Garden, un “MaraTON” ieșit din comun, în care utilul va fi îmbinat cu plăcutul, mai exact alimentația echilibrată cu sportul. Premiile oferite în cadrul competiției vor fi substanțiale, ajungând la peste 5000 ron cash.

Clujenii care se înscriu în concurs trebuie să găsească 10 conserve speciale marca Home Garden ascunse în diferite zone ale orașului, folosing Google Maps sau altă tehnologie GPS. Norocoșii care dau de urmă conservelor vor câștiga automat unul din cele 9 premii a câte 450 lei fiecare sau marele premiu de 1600 lei.

Bannere-Campanie-online-2

În prima fază, e necesară înscrierea pe  site-ul Home Garden printr-un click aici. Participanții vor primi astfel prima jumătate de coordonată N (nord), care le va dezvălui parțial unde se află premiile. Ei vor construi cea de-a doua jumătate de coordonată E (est) la raftul de produse Home Garden din magazinele partenere, iar ultimul indiciu va fi afișat pe pagina de facebook Home Garden

Și pentru că selfie-urile sunt la modă, cei înscriși sunt provocați să își posteze pe profilul personal de Facebook o poză cu ei și diverse produse Home Garden (fie la raft, fie acasă sau pe ecranul calculatorului).

Primii 100 care fac acest lucru, își pun postarea pe Public și includ hashtag-ul #maratonhg în descrierea imaginii, vor fi premiați garantat cu câte un pachet de 4 produse Home Garden, duminică, 1 iunie, în Parcul Central.

Baftă participanților!

CITEȘTE ȘI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite