fbpx

Un nou local creat de /FORM : Stories | hangout pentru prieteni

La începutul săptămânii, familia /FORM a deschis un spațiu de socializare cu un meniu delectabil, în Cluj-Napoca. Situat în Piața Muzeului, bistro-ul Stories by /FORM generează o energie unică în locația istorică.

De la diminețile cu brunch și prânzurile de afaceri, până la serile cu băuturi înaintea distracției din club, în Stories by /FORM creezi o narațiune personală. Preparatele sunt cele de brunch, aperitive, salate, paste, feluri principale, supe și deserturi.

În meniu se găsesc inclusiv mâncăruri vegetariene și o salată vegană. Băuturile se prezintă într-o gamă largă, atât cele alcoolice, cât și cele fără alcool. Așezat la mese sau la bar, te vei bucura de atmosfera lejeră a localului. În plus, lângă intrarea în bistro, a fost amenajată o terasă pentru zile și seri înviorătoare. Design-ul încântă și e însoțit de spații pentru lecturi.

Stories reunește și deschide comunitatea /FORM, personalizând spațiul pentru o diversitate de oameni. La inaugurarea localului, a fost lansată și o mică revistă cu povești adunate în cadrul campaniei desfășurate pe Facebook. Ilustrate, istorisirile vin cu amintiri dragi, relatate de oamenii din Cluj-Napoca.

Continuând inițiativa /FORM SPACE ”Life in plastic isn’t fantastic!”, nici Stories nu folosește paiele de unică folosință. De asemenea, este un local pet-friendly. Grupul /FORM desfășoară constant acțiuni solidare.

De exemplu, o campanie recentă /FORM SPACE încurajează oamenii să voteze, iar la concursurile organizate frecvent pe Facebook se oferă invitații pentru petrecerile găzduite. În /FORM Café, poți plăti două cafele, dintre care una ajunge la o persoană care are o zi mai dificilă.

Stories by /FORM e deschis de luni până vineri, între orele 10:00 – 01:00, sâmbăta între 11:00 – 02:00, iar duminica între 10:00 și 02:00. Localul încurajează conversațiile față în față, însoțite de arome. E un loc pentru prietenie, pentru ”noi între noi”, în inima Clujului.

Ultimele Articole

Ultimele articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.