fbpx
vineri, iunie 14, 2024

Boost Taxi: Serviciul premium de taxi care selectează cele mai bune mașini și cei mai buni șoferi

Share

Nu de puține ori un drum efectuat cu taxi-ul în Cluj ne lasă cu un gust amar… De la mașinile neîntreținute și mirosul neplăcut, la șoferi care sunt lipsiți de amabilitate sau, mai rău, transformă călătoria într-o cursă de raliu. Un nou serviciu a fost lansat în oraș tocmai pentru a rezolva astfel de probleme și a oferi clujenilor servicii premium. Boost Taxi are cele mai noi mașini, selectate după criterii stricte, dar și cei mai buni șoferi, verificați periodic.  

Calitatea și confortul sunt elementele cele mai importante la Boost Taxi. Plaforma e realizată de către o echipă din Cluj cu importante cunoștințe în domeniu, care a vrut să creeze o experiență diferită de mobilitate pentru clujeni.

Cu ce anume se diferențiază Boost Taxi?

La vei găsi doar mașini clasa superioară, modele moderne, cu o rată mai mică de poluare. Autoturismele oferă un confort sporit și siguranța de care ai nevoie. Te vei bucura de aer condiționat, un șofer galant și produse de igienă ce îți vor sta la dispoziție la fiecare călătorie, precum și de măsuri de siguranță în contextul pandemiei. Șoferii sunt atent selectați, verificați și instruiți periodic. 

Iar un alt beneficiu major este modalitatea de plată: cardul salvat direct în aplicație. Tariful pe care îl vei aplica este cel aplicat de fiecare firmă de taxi în parte, la care se adaugă un mic comision (între 1 și 3 lei, în funcție de cerere), care face posibilă existența și dezvoltarea acestui serviciu premium. Unde mai pui că aplicația e super ușor de utilizat?

Cui îi este adresat serviciul și de unde a venit ideea?

Boost Taxi este pentru orice pasager aflat în căutarea unei curse confortabile, sigure și rapide. Acelor persoane care doresc servicii de calitate. De la mame care își doresc siguranță, până la corporatiști aflați în delegații – spun cei care au lansat serviciul.

“Am lansat aplicația Boost Taxi din dorința de a îmbunătăți serviciile de taxi. Companiile mari încearcă să îmbunătățească serviciile de transport prin șoferi noi și înlătură sau neglijează taximetriștii. Noi credem ca putem să facem același lucru cu ajutorul taximetriștilor. Așa am venit cu ideea de a alege cei mai buni șoferi de taxi cu cele mai bune mașini și am creat un proces prin care acești șoferi sunt instruiți și verificați continuu de către noi.”, spune Bogdan Gavrilescu, co-fondator Boost Taxi.

Cum folosești Boost Taxi?

Aplicația Boost Taxi este una prietenoasă. O găsești, la numai un click distanță, în sau App Store. Prin intermediul ei poți chema o mașină de taxi oriunde în Cluj-Napoca. 

În funcție de locația ta și cea a șoferilor, va fi selectat cel mai apropiat partener Boost, care te va duce în siguranță până la destinație. Vestea bună e că șoferii vor lua cu prioritate comenzile boost, astfel că vei găsi extrem de ușor mașina de care ai nevoie.

Cei de la Boost Taxi au o surpriză pentru tine: Folosește codul ILOVECLUJ50 și ai 50% discount la prima comandă.

Ce spui? Te-am convins să testezi un nou serviciu? Află mai multe pe

Ultimele articole

Alte articole