Ceremonia organizată cu această ocazie va avea loc în localitatea Hull, în Marea Britanie şi va fi găzduită de University of Hull. Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a EMBA-ului. O ceremonie similară va avea loc în România, în Cluj-Napoca, în luna octombrie a.c.
Cei 20 de absolvenți din România au obținut cele mai bune rezultate dintre toți cei care finalizează acum studiile la EMBA University of Hull în Marea Britanie, Hong Kong, Singapore şi Bahrain.
Școala de business a durat 2 ani şi a cuprins 12 module, cursuri care au avut loc în Cluj-Napoca şi în Hull, predate de profesori britanici. Diploma de absolvire este internațională, acordată de University of Hull. Cei care termină studiile EMBA se alătură unei comunități globale de alumni, cu peste 28.000 de membri din 150 de țări.
Şcoala de business 100% britanică a fost lansată în Cluj-Napoca, în anul 2015, printr-un parteneriat între University of Hull, Universitatea Babeş-Bolyai, Banca Transilvania şi Electrogrup. Programul este acreditat internațional de The Association of MBAs şi de The Association to Advance Collegiate Schools of Business.
În prezent, la EMBA University of Hull studiază peste 50 de manageri şi antreprenori români şi străini.
Despre partenerii EMBA University of Hull
Asociația Universitatea Babeş-Bolyai – Executive Education (UBB EE) este o asociaţie non-profit al cărui rol este gestionarea EMBA-ului 100% britanic, derulat în Cluj-Napoca. Preşedintele UBB EE este Prof. Univ.Dr. Mihaela Luțaș.
University of Hull are aproape 90 de ani de tradiţie. Portofoliul său cuprinde 50 de specializări, printre care management, medicină, ştiinţe sociale şi umaniste, arte etc. Anual, peste 20.000 de studenţi urmează cursurile University of Hull.
Universitatea Babeş-Bolyai: Înfiinţată în anul 1581, Universitatea Babeş-Bolyai este cea mai veche universitate din România cu o lungă tradiţie în educaţie, cercetare şi deservirea comunităţii locale. În prezent, UBB este cea mai mare universitate din ţară, având mai mult de 38.000 de studenţi înscrişi la nivel de licenţă, masterat şi doctorat, în 516 programe de studii în limba română, maghiară, germană, engleză, franceză. Universitatea a fost clasată între primele trei universităţi din România din punctul de vedere al calităţii programelor sale.
Banca Transilvania este a doua bancă din România, în funcţie de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM şi Retail. BT are peste 7.300 de angajaţi, 550 de sedii şi 2,2 milioane de clienţi. Strategia băncii este susţinută de acţionari internaţionali, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi IFC – Banca Mondială.
Electrogrup: Cu o experienţă de 20 de ani în domeniu, Electrogrup a fost înfiinţată din dorinţa de a oferi servicii inovative şi de calitate în infrastructura energetică. Afacerea s-a extins ulterior la infrastructura de telecomunicaţii, new media, piaţa de energie, gaze naturale şi energii regenerabile, transformand sinergiile dintre aceste domenii in avantaje competitive, prin exploatarea conceptului inovator cross-sector. Astazi, compania furnizează beneficiarilor săi soluţii la cheie de design, implementare, mentenanţă şi dispecerizare în proiecte complexe de infrastructură energetică, telecomunicaţii şi construcţii civile, desfăşurate la nivel national şi international. Pilonii principali ai succesului Electrogrup, dinamismul şi tehnologiile moderne aplicate, reprezinta avantaje majore ale companiei în strategia de extindere în România şi în alte pieţe.