fbpx
luni, iulie 15, 2024

Comunitatea de antreprenori din Transilvania se întâlnește pe 6 aprilie la conferința ”Schimbarea provocării” organizată de RBL Cluj

Share

Ne mai despart doar câteva zile de conferința regională RBL Cluj, ce va avea loc miercuri, 6 aprilie, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Evenimentul, care aduce față în față antreprenori din toată Transilvania, are drept temă ”Schimbarea provocării” – o analiză privind trecerea de la contextul pandemic la noile amenințări globale ale războiului și criza energetică.

Pe parcursul celor 5 sesiuni, participanții vor putea discuta despre impactul schimbărilor prin care trece întreaga lume și vor încerca să identifice amenințările, să caute oportunități și să găsească soluții pentru toate provocările noului context.

”Ne bucurăm să ne revedem cu antreprenorii din Transilvania în cadrul unui eveniment offline. E un prilej de care întreaga comunitate avea nevoie. Networking-ul și dezbaterile pe teme de business ne-au lipsit în această perioadă pandemică, iar noul context face tot mai importantă colaborarea în mediul de afaceri. Acesta este și motivul pentru care conferința regională din acest an e intitulată <Schimbarea provocării>” a declarat Dan Pitic, liderul filialei RBL Cluj.

Câteva dintre întrebările care își vor găsi răspunsul pe 6 aprilie: Care sunt noile coordonate financiare pe care trebuie să le avem în vedere? Care sunt întrebările esenţiale pe care trebuie să ni le punem pentru a face faţă vremurilor? Acţionăm sau reacţionăm în faţa acestor provocări în continuă schimbare?

Pentru a răspunde la toate aceste întrebări vor urca pe scenă o serie de invitați de marcă, membri ai comunităților RBL Cluj sau RBL București, precum și alți antreprenori cu experiență, oameni din companii și reprezentanți ai autorităților locale.

Vor fi alături de noi: Radu Hanga, Preşedintele Bursei de Valori Bucureşti, care va vorbi în cadrul panelului „Vectori financiari de schimbare”,  Ilie Bolojan, Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, care va lua parte la un panel despre cultura performanţei, Cristina Bâtlan, co-fondator MUSETTE, care va discuta cu Alina Burlacu, director general al Fundaţiei RBL despre managementul schimbării, Vlad Buzoianu, CEO Cluj Business Campus, care va participa la panelul despre modul în care construim branduri puternice în aceste vremuri, Dragoș Petrescu, președinte al City Grill Restaurants, Anca Rarău, fondator Brandocracy,  Mihaela Nădăşan, Deputy CEO Banca Transilvania, Mihai Boldijar, Director General Robert Bosch, Tudor David, Director de Marketing Farmec, Dragoș Neacșu, CEO GS1 România, Bogdan Botezatu, Director de cercetare în amenințări informatice Bitdefender, Gabriel Prefac, Managing Partner Ageto Consulting, Viorica Pătrăucean, Researcher la Google Deepmind și Virgil Ilian, Senior research consultant NTT DATA.

Evenimentul va fi moderat de Claudia Indreica și Călin Biriș.

Biletele pentru conferința regională RBL Cluj sunt disponibile pe site-ul https://conferinte.rbls.ro/cluj/. Costul unui bilet este de 390 de lei+TVA și include accesul pe toată durata zilei.

Ultimele articole

Alte articole