fbpx
duminică, aprilie 21, 2024

5 clujeni și motivele pentru care aleg Uber pentru a se deplasa în siguranță prin oraș

Share

Aplicația Uber, serviciul care îți permite să apeși pe un buton și să comanzi o mașină, a ajuns la Cluj-Napoca în luna august 2016. În doar câteva luni, Uber a devenit un serviciu foarte apreciat de clujeni, iar peste 22.000 de localnici au descărcat aplicația.

Pasagerii Uber sunt oameni foarte diferiți: tineri, părinți, bunici, studenți, antreprenori, artiști, profesioniști, sportivi. Toți sunt însă în mișcare și au în comun dorința de a ajunge confortabil, convenabil și în siguranță la destinație. Astăzi te invităm să îi descoperi pe unii dintre cei mai activi utilizatori Uber din oraș: cinci clujeni, tot atâtea povești și multe motive pentru care aleg Uber pentru a se deplasa în siguranță prin oraș.

 

 

Alexandra (specialist în branding)

Având peste 8 ani de experiență în industria de comunicare, Alexandra a lucrat în branding, management de campanii, organizare de evenimente și a dezvoltat strategii de comunicare și branding pentru diferiți clienți. Creativă și cu înclinații artistice și în același timp organizată și determinată, Alexandra se mândrește cu faptul că are capacitatea de a comunica eficient cu diferite categorii de audiențe. A început să meargă cu Uber din primele zile de când s-a lansat în Cluj-Napoca și continuă să folosească serviciul.

“Merg cu Uber pentru șoferii parteneri amabili și zâmbăreți, care știu să discute cu clientul și care au o atitudine pozitivă. Pentru mașinile curate și îngrijite. Pentru atenția la detalii față de tot ce înseamnă acest serviciu”, spune Alexandra.

Diana (29 ani, “corporatistă”)

Vorbăreață și mereu curioasă, Diana este o fostă studentă la Cluj devenită corporatistă de Cluj, așa cum spune ea însăși. Ca orice tânără din generația ei, își petrece mai tot timpul la birou, pentru ca apoi să poată profita de festivaluri și de ofertele de la liniile aeriene pentru a călători prin lume.

“Traseul meu zilnic e acasă – sală – birou – acasă. Lucrez într-un loc central iar sala de fitness la care merg e la o distanță scurtă de mers pe jos, dar am nevoie să ajung rapid, confortabil și la un preț avantajos dintr-un loc în altul. Vorba americanului, “Time is money”. Uber îmi oferă o soluție la toate cele 3 cerințe ale mele!”, ne-a spus Diana.

George (29 ani, antrepenor și student)

George s-a născut în Statele Unite, în Seattle – părinții lui, de origine români, au emigrat în Statele Unite în anii ‘80. S-a hotărît să revină la Cluj ca să studieze sănătatea publică și, în ultimii trei ani, și-a împărțit timpul între Cluj și Seattle, unde conduce propria sa afacere în domeniul sănătății. A folosit Uber în ultimii ani atât în Statele Unite, cât și în Europa, și a fost încântat când a auzit că serviciul este disponibil și în Cluj.

“Folosesc Uber ori de câte ori am nevoie să mă deplasez în Cluj, în primul rând pentru că vreau să particip la dezvoltarea serviciului la nivel local. Am și mașină personală, dar Uber mă ajută să economisesc timpul pierdut în trafic și stresul cu căutarea locului de parcare. Merg cu Uber pentru că e simplu și ușor de folosit, nu am nevoie de numerar, știu întotdeauna cât voi plăti pentru cursa mea, iar șoferii parteneri sunt politicoși și îmi oferă o experiență frumoasă, de fiecare dată”, ne-a explicat George.

Radu (23 ani, graphic designer)

Radu este graphic designer și lucrează pentru un startup din Cluj-Napoca și ca freelancer pentru mai multe companii din Cluj-Napoca și București. Folosește Uber ori de câte ori are nevoie să se deplaseze prin oraș pentru că are de fiecare dată o experiență frumoasă. Îi place faptul că nu este obligat să poarte o discuție cu cineva sau să asculte conversații care nu îl interesează atunci când este pe drum.

“Aleg Uber pentru că este rapid și simplu! Am fost mereu mulțumit de punctualitate, de confort și de metoda de plată: nu am nevoie de numerar, iar toate plățile se realizează electronic, în deplină siguranță. În plus, poți purta conversații interesante cu șoferii parteneri Uber”, povestește Radu.

Raul (20 ani, analist)

Raul are 20 de ani și este momentan customer advisor. Pasionat de tehnologie, se pregătește pentru o carieră în domeniul IT și a descărcat aplicația Uber cum a auzit de ea, așteptând cu nerăbdare ca serviciul să devină operațional și în Cluj-Napoca.

“Îmi place faptul că vouă chiar vă pasă de clienții voștri. Am folosit Uber de 4 ori în prima zi în care a fost lansat și am fost profund impresionat. Calitatea mașinilor și serviciile oferite de șoferii parteneri m-au făcut să apelez la Uber de fiecare dată când trebuie să ies din casă. Îmi amintesc cum colegii de muncă m-au poreclit “Uber” pentru că în primele săptămâni vorbeam numai despre asta”, povestește Raul.

Următoarea poveste poate fi a ta!

Dacă nu ai încercat Uber până acum, fă-ți cont pe Uber.com/App, introdu codul promoțional TopCluj, și prima ta cursă este gratuită, în limita a 25 de RON. Iar dacă vrei să câștigi venituri suplimentare conducând propria mașină, înscrie-te ca șofer partener Uber în Cluj!

Despre Uber

Misiunea Uber este să facă transportul în mediul urban la fel de accesibil ca apa curentă – peste tot, pentru toata lumea. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simplă – cum poți comanda o cursă la atingerea unui buton. Opt ani și câteva miliarde de curse mai tarziu, Uber își propune să rezolve o provocare și mai mare: reducerea poluării și a aglomerației urbane, aducând mai mulți oameni în mai puține mașini. Din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti și, din 2016 și la Cluj, Brașov și Timișoara.

Ultimele articole

Alte articole