fbpx
luni, iulie 15, 2024

5 motive pentru care să mergi în acest weekend la Street FOOD Festival

Share

O experiență culinară stradală, condimentată cu muzică și cu activități recreative, va avea loc în perioada 9 – 12 mai, pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca. Acest eveniment, desfășurat în mai multe orașe din România, adună mii de gurmanzi la fiecare ediție. Iată câteva motive pentru care să fii unul dintre ei:

1. Vei face un tur culinar internațional, fără viză și pașaport. Zonele American Dream, Little Asia, Cabrones, La Vita e Bella, Green Village, How Much is the Fish și All in for Food te invită să le descoperi. Mâncăruri, băuturi, oameni radioși, decor și muzică din diferite țări – un festin!

 

2. Vei înțelege ce înseamnă mâncarea ca experiență, dincolo de savurarea propriu-zisă. Vei vedea cum sunt preparate deliciile comandate, food truck-urile vor înfățișa ideile pe care le promovează brand-urile și vei fi alături de pofticioșii din comunitatea clujeană și de turiști. Entuziasmul de a vedea și de aștepta mâncarea te va cuprinde negreșit!

3. Te vei conecta cu oamenii. Prietenii te vor încuraja să încerci cele mai interesante combinații culinare și în cuplu vei înțelege cât de cumsecade e persoana de lângă tine atunci când își împarte mâncarea. De asemenea, pe partenerii de afaceri îi vei energiza, iar dacă plănuiești un program de unul singur, vei fi surprins de câți localnici vei întâlni.

4. Te vei distra cu muzică live, reprezentații stradale, un show de improvizație, photobooth, workshop-uri și filme. Vei dansa pe melodiile și mix-urile celor de la Moonlight Breakfast, Robin and the Backstabbers, Byron, The Mono Jacks, Taraf de Caliu și a artiștilor locali. Aceștia te vor înviora în ciuda vremii capricioase, iar noi îți sugerăm să iei cu tine o pelerină de ploaie sau o umbrelă.

 

5. Vei fi introdus în conceptul eco-friendly, pentru că, după ce ai comandat o bere, poți refolosi paharul pentru una nouă și chiar să plătești mai puțin. De asemenea, în zona Green Village vei găsi opțiuni vegetariene și vegane. Alte motive pentru care o să-ți placă la festival? Poți veni însoțit de animalele de companie și să vizitați zona dedicată lor. În plus, la atelierele facilitate de Monin vei învăța să prepari o băutură sănătoasă.

Ia parte la o călătorie inedită, printre arome, preparate și momente artistice, chiar în orașul tău! Street FOOD Festival are anul acesta un concept nou, născut și dezvoltat în Cluj-Napoca. Vino și tu să îl descoperi!

 

 

Street FOOD Festival este un eveniment realizat de: Agenția Why Not & Flavours

Prezentat de: Kaufland România
O Experiență Staropramen
Susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca

Ultimele articole

Alte articole