fbpx
marți, mai 21, 2024

Entrepreneurship Day provoaca tinerii din Cluj-Napoca sa invete cum sa faca bani pentru ideea lor

Share

Pe 7 aprilie, EA-The Entrepreneurship Academy, singura facultate de antreprenoriat din Romania ajunge din nou in Cluj-Napoca cu seria de evenimente de antreprenoriat dedicata studentilor si elevilor de liceu.

Eveniment unic in Cluj-Napoca, Entrepreneurship Day este locul in care tinerii pot face bani pe bune si pot afla mai multe despre ce inseamna sa ai propriul business de la unul dintre cei mai apreciati antreprenori din oras.

 

Competitia de antreprenoriat provoaca tinerii sa faca bani pentru ideea lor

Pentru inceput, participantii se vor intalni la birourile Salad Box, unul dintre cele mai apreciate business-uri din Cluj-Napoca, acolo unde il vor cunoaste pe Radu Lupas, CFO Salad Box. Timp de aproape o ora vor povesti despre antreprenoriat si despre provocarile pe care le-a avut de depasit Radu Lupas in crearea business-ului sau.

Imediat dupa, are loc competitia propriu-zisa in care elevii de liceu si studentii trebuie sa iasa in oras si sa adune timp de 3 ore suma de 400 de lei. La final, tinerii vor fi premiati si vor primi sfaturi despre cum sa isi construiasca un business de la zero, participand mai apoi la un workshop despre antreprenoriat alaturi de echipa EA – The Entrepreneurship Academy.

 

Ce este EA-The Entrepreneurship Academy?

The Entrepreneurship Academy (EA) este mediul in care echipe de studenti invata business creand si operand afaceri reale, asistati de un Team Coach, profesori si experti care provin din mediul de afaceri intern si international.

Dezvoltata in Romania prin Fundatia Entreprenation de catre Universitatea Alternativa, Maastricht School of Management si Grupul Educativa, in parteneriat cu Team Academy International si cu mediul de afaceri din Romania, aceasta este o optiune puternica de studiu in Romania pentru tinerii cu ambitie si initativa.

Entrepreneurship Day este un eveniment gratuit pentru elevii de liceu si pentru studenti, iar echipele castigatoare vor intra in finala Entrepreneurship Day organizata in Bucuresti. Înscrierea la eveniment se poate face chiar aici.

 

Ultimele articole

Alte articole