fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024

TOP 5 obiecte care nu trebuie să îți lipsească din zona holului

Share

Holul este prima încăpere de care te folosești când intri în casă și ultima pe care o traversezi înainte să pleci. Acest spațiu, fie mic, fie mare, este foarte des folosit ca un spațiu de depozitare pentru obiectele pe care le folosești când facem aceste trasee repetate afară-înăuntru. Există 5 lucruri importante pe care trebuie să le ai în această încăpere.

Ți-ai achiziționat o locuință sau ai renovat-o și vrei să schimbi câte ceva. Totul este calculat, însă nu neglija un spațiu important: holul. După ce faci măsurătorile, comandă mobilier pentru hol, în special cele 5 elemente care îți sunt de mare folos.

Iată topul celor 5 obiecte care nu trebuie să îți lipsească din zona holului:

 

  1. Taburet

Este obositor și chiar enervant să fie nevoie să te încalți din picioare sau, mai rău, să fii nevoit să te așezi pe pardoseală pentru a face asta. Este și foarte incomod și ineficient, deoarece trebuie să îți ții echilibrul și să poziționezi perfect tălpile în interiorul încălțămintei. O variantă foarte bună este achiziționarea unui taburet care îți oferă comoditate. Ocupă puțin spațiu, este foarte accesibil ca preț și dă un plus de rafinament.

 

  1. Cuier

Unul din cele mai elementare obiecte care trebuie să existe în zona holului este cuierul. Articolele de îmbrăcăminte cum ar fi gecile, paltoanele, cardiganele, pălăriile, șepcile, fesurile, eșarfele și fularele pot fi depozitate în cuier pentru a fi la îndemână atunci când vrei să le porți, fiind unele dintre cele mai folosite elemente din garderobă. Astfel, nu trebuie să le depozitezi departe de ieșire și nu e nevoie să le cauți.

 

  1. Pantofar

De cât ori nu ți s-a întâmplat să te împiedici, pur și simplu, de articolele de încălțăminte și apoi trebuia să îi rearanjezi? Pentru astfel de situații a fost inventat pantofarul, un dulap pentru încălțări, am putea spune. Nu mai este riscul de a te accidenta călcând pe ei, de a-i strica și de a-i deranja. Îi poți pune ordonat într-ul loc dedicat acestora.   

 

  1. Oglindă

Oricine știe că oglinda de pe hol a devenit mai mult un fel de regulă nescrisă. Este ultima oportunitate de a verifica modul în care arăți, de a schimba ceva sau de a te admira. Cel mai des sunt folosite oglinzile lungi, tocmai pentru a te putea vedea din cap până-n picioare.

 

  1. Dulap

Cea mai bună metodă de a salva foarte mult spațiu este dulapul. Poți depozita haine, încălțăminte și alte obiecte, cum ar fi cremele de pantofi, încălțătorul, umbrelele și așa mai departe. Datorită ușilor dulapului, poți să maschezi conținutul acestuia pentru ca holul să nu pară aglomerat.

Ceea ce te poate ajuta și mai mult sunt combinațiile acestor obiecte, cum ar fi dulapul sau cuierul cu oglindă incorporată, dulapul cu spațiu special pentru încălțăminte și așa mai departe.

Aceste obiecte de mobilier te vor ajuta foarte mult să te pregătești rapid, dar și să îți organizezi mai ușor tot ceea ce dorești să depozitezi pe hol.

Sursă foto: bigstockphoto.com

 

Ultimele articole

Alte articole