fbpx
miercuri, aprilie 24, 2024

Secret Santa – Iata 3 idei de cadouri inspirate pentru colegii de birou

Share

Iarna se apropie cu pasi repezi si, implicit, mult asteptata luna a cadourilor si a sarbatorilor de iarna. Imediat dupa 1 decembrie, atmosfera festiva a Craciunului isi face simtita prezenta pe strazile orasului decorate cu lumini, in magazinele deja ticsite cu figurine de ciocolata, ornamente de brad si cadouri de tot felul, dar si la birou, unde, pe fundal, se aude playlist-ul cu colinde. 

Daca ai facut deja lista cu cadouri pentru cei apropiati, Craciunul poate fi un prilej de sarbatoare si bucurie si in colectivul de la job, oferindu-va mici surprize si atentii in contextul deja cunoscutului obicei de Secret Santa. Acest joc presupune ca fiecare membru al echipei sa aleaga aleator un biletel cu numele unui coleg, caruia va trebui sa-i ofere darul in mod anonim. Pe cat de amuzant este acest obicei, pe atat de mare e provocarea atunci cand te afli in situatia de a darui ceva unui coleg cu care ai mai degraba o relatie formala si nu ii cunosti atat de bine gusturile incat sa intuiesti ce i-ar placea sa primeasca. 

Asadar, iata cateva idei inspirate de cadouri pentru colegii de birou, in contextul simpaticului Secret Santa

1 . O agenda personalizata

Dincolo de faptul ca este foarte utila in a-ti organiza timpul si a tine evidenta activitatilor pe care le desfasori peste zi, agenda devine un bun personal pe care il iei cu tine peste tot, si, ca atare, este un cadou foarte inspirat de Secret Santa. 

Agenda poate deveni un confident intim, in care sa-ti notezi gandurile pasagere care iti trec prin minte in timp ce iti savurezi cafeaua in pauza si, de ce nu, sursa de inspiratie, datorita mesajelor amuzante sau a citatelor profunde, trecute din loc in loc pe paginile acesteia. 

Nu trebuie sa te limitezi la atat, ci poti personaliza si alte daruri sau poti opta pentru diverse lucrusoare care se potrivesc personalitatii colegului pe care il vei surprinde. Asadar, bucura-te de efervescenta si culoarea zilelor de decembrie si alege din varietatea de cadouri de la SensoDays atentii si surprize placute, atat pentru colegii de birou cat si pentru cei apropiati. 

2. Un tricou cu un mesaj amuzant

In functie de coeziunea voastra de grup si nivelul de familiaritate din firma, o idee amuzanta, dar si cu semnificatie, ar fi sa-i oferi colegului sau colegei tale un tricou personalizat. 

Acesta poate sa faca trimitere la expertiza sa din firma sau chiar la anumite calitati si trasaturi de personalitate pentru care este recunoscut la nivel de grup. Intra aici si afla ce fel de cadouri se potrivesc in functie de raportul dintre tine si destinatar, respectiv de prietenie, colegialitate etc. 

3. Cafeaua sau ceaiul matinal

Diminetile sunt mai senine la birou atunci cand bei o cafea buna, proaspat macinata, sau ceaiul preferat de iasomie, de ce nu, dintr-o cana cu mesaj haios. 

Asadar, o idee inspirata de cadou pentru colegul sau colega ta de birou ar fi un set de preparare a ceaiului, o cana personalizata cu un mesaj simpatic sau acea anume cafea aromata care stii ca ii place. 

In concluzie, orice ai alege sa-i oferi colegului sau colegei tale de echipa, misterul din spatele Mosului Secret consta in a alege cadouri haioase, simpatice, care ating atat individualitatea cadorisitului, dar sunt relevante ca mesaj si semnificatie si la nivel de grup. 

Sursa imagine – Shutterstock.com

Ultimele articole

Alte articole