fbpx
luni, iulie 15, 2024

A fost lansat aftermovie-ul oficial Dracula Horse Festival 2019

Share

Cea de a doua ediție Dracula Horse Festival care a avut loc în perioada 27-29 septembrie la Domeniul Dracula Horse Festival a fost și de data aceasta de poveste. Aftermovie-ul oficial al acestei ediții a fost lansat și poate fi urmărit aici.   O parte din momentele deosebite din festival, din spectacolele ecvestre și atmosfera de poveste au fost surprinse în acest video.

Aflat la cea de a doua ediție în acest an, Dracula Horse Festival este un festival care își propune să ofere participanților o experiență diversă și complexă datorită activităților interesante și locației speciale. Domeniului Dracula Daneș i s-a dus departe vestea ca fiind un loc special din inima Transilvaniei unde de la an la an parcă tot mai mulți oameni ajung. 

Dracula Horse Festival este un festival în care rusticul se îmbină perfect cu activitățile din timpul festivalului, în care decorurile din festival completează perfect peisajele superbe transilvănene și în care spectacolele cu caii și concertele live completează perfect atmosfera festivalului.

Anul acesta la festival au participat peste 1800 de persoane în cele trei zile de festival. Festivalul a reunit spectacole de acrobatică ecvestră din țara, demonstrații de tras cu arcul sau de arme călare, demonstrații de dresaj, ateliere de dresaj și potcovit, concerte de muzică country, dar și alte activități frumoase. Show-urile lui Denis Ștefan și concertul trupei Voltaj au fost printre cele mai populare activități din cadrul festivalului. Ca noutatea la această ediție a fost zona medievală amenajată în festival unde a avut loc un turnir medieval, întreceri între cavaleri și domnițe și chiar și o scenetă medievală spre deliciul celor prezenți. Zona de cinema outdoor și zona dedicată copiilor au fost alte puncte de atracție din festival. 

Un alt obiectiv al Dracula Horse Festival este promovarea zonei și a obiectivelor turistice din apropiere Sighișoarei, iar acest eveniment atrage sute de turiști din toate colțurile țării. Și anul acesta la eveniment au fost prezenți iubitori de cai din orașe precum București, Timișoara, Prahova, Ilfov și bineînțeles din orașele din zona Transilvaniei. Nu numai pasionații de cai și călărie s-au bucurat în cele două zile de sărbătoare, ci toți cei care timp de două zile și-au dorit să uite de activitățile cotidiene și să se bucure într-o atmosferă mirifică de concertele simfonice, degustările de vin, plimbările cu trăsura și de celelalte activități din festival.

Aflat la început de drum, Dracula Horse Festival crește de la an la an și oferă participanților o experiență de neuitat care devine mai complexă cu fiecare ediție, iar mulți dintre cei prezenți anul acesta la Domeniul Dracula Daneș au susținut că abia așteaptă să revină la ediția de anul viitor. 

Ultimele articole

Alte articole