fbpx
luni, iulie 15, 2024

A început cea mai mare ediție Street Food Festival în Cluj-Napoca

Share

90 de food truck-uri te invită să ieși din casă în perioada 10 – 13 octombrie, pe Aleea Stadionului, la ediția de toamnă Street Food Festival. Străzile Clujului sunt deja înviorate de mii de gurmanzi și de muzică. 

Fără grija unei plăți de intrare, te poți concentra pe mâncărurile favorite. Fă turul festivalului și descoperă zonele tematice, precum: American Dream, La Vita e Bella, Cabrones sau Little Asia. În spațiul dintre tine și food truck-uri va avea loc o negociere culinară. Ce să alegi dintre atâtea bunătăți internaționale? 

Îți plac Vița de Vie, Mădălina Pavăl, JazzyBIT sau Luiza Zan? Îi poți asculta live pe platoul Cluj Arena, unde a fost amenajat Hambarul Muzical. Întorcându-se către același curent tradițional românesc, zona Tarabelor de Toamnă încurajează producătorii locali, veniți să vândă produse naturale. 

Te-ai fi așteptat la demonstrații de olărit? Ori la ateliere de îndemânare cu ac și ață pentru copii? Toate acestea și multe alte activități vor avea loc la Street Food Festival. Sâmbătă, în cortul denumit chiar ”Octombrie”, câțiva DJ locali vor întreține petrecerea retro.

Echipa de la Music Hub desfășoară Jam Sessions, unde te învață cum să asculți și cum să creezi muzică, folosind un instrument. Un alt atelier educațional este desfășurat de Food Waste Combat și vei găsi recomandări anti-risipă, degustări și concursuri. 

De asemenea, ambasadorul evenimentului, Chef FOA, va fi prezent pentru discuțiile despre bucătăria stradală. Vei întâlni atât localnici, cât și turiști cu care să te împrietenești. În plus, decorul festivalului o să-ți fure zâmbetul la fiecare pas. 

Fie că poftești la mâncare, fie că îți dorești o modalitate prin care să-ți întrerupi rutina, Street Food Festival este o opțiune pentru acestea. Printre bucătarii vedete, muzică, zeci de rețete, cele patru zile de festival îți vor asigura o experiență completă, în care să te simți bine. 

Ultimele articole

Alte articole