fbpx
sâmbătă, iunie 15, 2024

A început noul sezon de ski la Buscat Ski Resort!

Share

La 55 de km de Cluj-Napoca ne bucurăm din plin de #buscatunmuntedezapada. 

Buscat Ski&Summer Resort a dat startul noului sezon de ski, pe pârtia albastră! Scoateți-vă skiurile și haideți la Buscat! Dacă nu aveţi schiurile dumneavostră, serviciul de închiriere vă poate pune la dispoziţie echipamentul de care aveţi nevoie.

Stațiunea este dotată cu telescaun și babylift și dispune de 4 pârtii de schi, o pârtie de inițiere și una de săniuș: pârtia albastră (1300m), pârtia verde (1700m), pârtia roșie (800m), pârtia neagră (900m). Noutatea acestui sezon este pârtia verde, de 1700 m, cu o dificultate medie. Momentan se poate schia doar pe pârtia albastră și se poate face săniuș pe pârtia de sanie, urmând să se deschidă și celelalte pârtii.

Vă așteaptă o experiență pe cinste, pe pârtie, cât și la restaurante! Apres Ski Bistro, localizat la jumătatea pârtiei albastre și Restaurant Cabana Lupilor de la baza pârtiei pregătesc preparate delicioase numai bune să vă încărcați energia!

În fiecare an, Buscat investește în zapada artificială. Capacitatea telescaunul a fost mărită la 1400 persoane/oră, parcarea a fost extinsă la 600 de mașini. Mai mult, anul acesta a fost construită o nouă pârtie: cea verde.

Buscat Ski Resort este stațiunea perfectă pentru evadarea din oraș! Se poate ajunge pe 4 rute: Cluj-Florești, Ciurila, Turda-Buru-Buscat și Aiud-Buru-Buscat. 

Un abonament pentru toată ziua este 120 lei pentru adulți și 90 lei pentru copii, studenți și pensionari.

Buscat Resort te așteptă la ski împreună cu familia! 

Mai multe detalii pe site: http://buscat.ro/

Ultimele articole

Alte articole