fbpx
joi, aprilie 11, 2024

Accesorii la modă – completează-ți ținuta!

Share

Principalele tendințe la modă pentru femei și pentru bărbați în acest sezon promit să fie interesante și diverse. La spectacolele de modă, designerii au prezentat look-uri originale și neobișnuite, combinându-le în același timp cu accesorii la modă deja familiare. Ideea cheie a acestui sezon este combinația de stil cu comoditatea și versatilitatea.

Principalele tendințe în materie de accesorii la modă cu care să-ți completezi ținuta în acest sezon, sunt poncho damă și cravate bărbați cu care să creezi look-uri elegante.

Una dintre principalele tendințe ale acestui sezon este combinația stilului business și a ținutelor de seară cu accesorii la modă de stradă. Designerii au prezentat rochii accesorizate cu poncho și costume cu cravate care sunt perfecte pentru un mediu de birou, dar pot fi folosite și pentru evenimente de seară. Astfel de accesorii la modă sunt prezentate în diferite culori și stiluri, permițând fiecărei femei și fiecărui bărbat să aleagă cea mai bună opțiune în funcție de stilul său individual.

Cu ce tip de accesorii să atragi priviri admirative?

Poncho-urile strălucitoare și stilate continuă să ocupe o poziție de lider în garderobe femeilor. Alegând un poncho damă îți poți oferi un accesoriu confortabil și călduros, care mai mult decât atât, poate atrage priviri de admirație. Alegerea acestui accesoriu la modă nu este deloc dificilă așa cum ar părea la prima vedere. Principalul lucru este să alegi modelul potrivit. Colecția de modele prezentată pe site-ul https://answear.ro/k/barbati/accesorii/curele nu va lăsa indiferentă nicio fashionistă. Modelele de accesorii la modă, voluminoase sunt realizate într-o varietate de tehnici, în toată bogăția și varietatea de fire și culori.

Ce accesorii pot purta bărbații la costumul lor?

Îți este destul de greu să alegi o cravată pentru costumul tău preferat? Îți va fi mult mai ușor dacă vei descompune criteriile de selecție a cravatelor în patru vectori de bază: textură, material, design și culoare. Prin urmare, pentru un costum de vară sunt selectate cele mai subțiri cravate bărbați, iar pentru costumele pe care le porți în anotimpul rece sunt selectate opțiuni mai groase. O cravată simplă din tweed sau grenadină este considerată soluția optimă pentru un costum clasic de birou. Într-un cadru mai formal va trebui înlocuită cu un model elegant din mătase. O cravată din satin își dezvăluie avantajele doar într-un ansamblu cu cămașă albă și costum de seară, de preferință negru sau albastru închis. Cămășile în nuanțe strălucitoare nu se potrivesc bine cu satinul. 

Cum să alegi o cravată pentru bărbați?

Cravatele moderne din in aparțin stilului casual, fiind potrivite pentru sacouri de vară cu o croială simplă.În mod ideal, culoarea și designul cravatei ar trebui să completeze ansamblul cămășii și costumului. Se obișnuiește să alegi cravate bărbați în nuanțe cu un ton mai deschis pentru sacou și cămașă deschise la culoare, modele mai închise în aceeași schemă de culori pentru un costum închis și în contrast cu o cămașă deschisă. Există multe reguli cu privire la cum să porți corect o cravată pentru bărbați, unele dintre ele în normele bunului gust, iar altele în normele etichetei. Nu este interzis să porți o cravată într-un cadru informal pentru a crea o imagine originală care să atragă atenția. Designerii de modă recomandă insistent bărbaților stilați să aleagă cravate cu buline, imprimeuri în dungi și un logo a unui brand celebru, pentru următoarea petrecere sau eveniment corporativ.

Ultimele articole

Alte articole