fbpx
luni, iulie 15, 2024

Aleargă, iubește, colorează-te în 11 Mai la The Color Run LOVE TOUR

Share

Se simte dragostea în aer! Asortează-ți zâmbetul cu soarele, colorează-ți sufletul cu multă stare de bine și fii gata de cursa care ne aduce pe toți mai aproape! , noul concept al anului 2019, este cel mai colorat dintre toate de până acum și are un kit de participare care te va cuceri!

Foto Credit: Cristian Vasile

Prin cursa colorată de 5 km, sărbătorește prietenia, familia și toate lucrurile pe care le iubim.

Pe 11 mai, peste 3.800 de participanți vor trece printre tone de pudră colorată și valuri de spumă. Alergătorii vor păși într-o lume magică în care visurile lor devin realitate pe parcursul celor 5 kilometri veseli.

La final, toți participanții, colorați din cap până în picioare, primesc medalia cu magicul Unicorn, iar ulterior vor lua parte la un festival cu mai multă muzică ca niciodată.

Echipamentul este pe măsură: tricoul alb, medalie cu unicorn, un buff, o insignă și două tatuaje temporare. Pentru o experință cât mai colorată, alergătorii încep cursa în haine albe… iar finishul îi găsește colorați!

Accesul în zona de eveniment este permis de la ora 13:00, iar primul start este la ora 15:00. Vor fi mai multe starturi succesive, la fiecare 4-5 minute, iar până la ora 16:40 vor pleca în alergare toți cei peste 3.800 de participanți. Primul nor de pudră colorată va fi la ora 17:30, iar următoarele la 18:00 și 18:30.

Traficul rutier va fi restricționat în partea centrală a orașului, în zona de startfinish, în Piața Unirii, latura de est – str. Iuliu Maniu – Str. Baba Novac – Bd. Eroilor –str. Universității – str. I. Micu Klein – Str. Potaissa – str. Samuil Micu – str. Episcop Ioan Bob – str. Ioan Rațiu – Str. Napoca – Piața Unirii (cu deschiderea circulației rutiere pe străzile Napoca și Bd. Eroilor începând cu orele 17:30).

Recomandăm participanților să nu vină cu mașina, în intervalul orar de mai sus. Până acum, cea mai fericită cursă de pe planetă a adunat 30 evenimente, peste 100.000 de alergători și milioane de zâmbete la The Color Run România. Fii și tu unul dintre ei!

Nu uita că pudra colorată rămâne și în 2019 elementul diferențiator al cursei. Când alergi la susții și Fundația Renașterea pentru a derula campanii destinate sănătății femeilor!

În România, anual, mii de femei devin super-eroine învingând cancerul. Vino alături de noi la The Color Run pe 11 mai, la Cluj-Napoca, să le susținem împreună.

Înscrierile se pot face pe site-ul oficial

Foto Credit: Cristian Vasile

Ultimele articole

Alte articole