fbpx
luni, iulie 15, 2024

Antreprenoriatul feminin clujean, reprezentat la Parlamentul European, la Bruxelles, de Asociația Femeilor de Afaceri Cluj

Share

Asociația Femeilor de Afaceri Cluj (A.F.A.), membră a Coaliției Asociațiilor Femeilor de Afaceri din România (C.A.F.A.), a participat la conferința “Femei de succes în Europa”, organizată la sediul Parlamentul European din Bruxelles.

 

La întâlnirea cu femei antreprenor de succes din Europa, au participat din partea A.F.A.: Mihaela Rus, președinte, Pierina Vintilă, vicepreședinte, Monica Dragu-Covriga și Mirela Mazurec.

Mihaela Rus, CEO Vitrina Advertising și președinte al A.F.A. Cluj, a fost invitată să susțină o prezentare despre experiența proprie în antreprenoriat în cadrul conferinței “Femei de succes în Europa”.

În prima zi a evenimentului, conferința a fost structurată pe două teme:,,Povești de succes ale femeilor antreprenor din UE” și ,,Tinere femei antreprenor de succes ȋn UE”.

“Sunt onorată că am reprezentat A.F.A. Cluj și antreprenoriatul feminin din România, precum și compania pe care o conduc, în acest context european, la Bruxelles.  Apreciez această inițiativă extrem de importantă pentru consolidarea relațiilor între asociațiile de antreprenoriat feminin din cadrul C.A.F.A. și fac un îndemn la unitate. Împreună putem face pași mari spre îndeplinirea obiectivelor nostre, încurajarea și dezvoltarea antreprenoriatului feminin”, a declarat Mihaela Rus.

Evenimentul a facilitat întâlnirea între Coaliția Asociațiilor Femeilor de Afaceri din România și Asociația Tinerilor Antreprenori din UE.

La eveniment au participat: E.S. doamna Ambasador Luminita Teodora Odobescu, Reprezentant Permanent al României la Uniunea Europeană, Andrea Almeida-Cordeiro, reprezentanta Comisarului Mariya Gabriel, Madi Sharma, MADI Group, Global Entrepreneur Envoy, care au vorbit despre proiectele europene cu impact asupra societății. Carmen Hopârtean, directorul Casa de Cultură belgo-română “Arthis”, a prezentat programului “Diaspora Start-up”. Conferința a fost urmată de dezbateri în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Ziua următoare, la Casa Arthis, au fost oferite premii în cadrul Galei Premiilor de Excelență ,,Femeia Antreprenor”.

Ultimele articole

Alte articole