fbpx
marți, iulie 16, 2024

ARTEMA: Un nou centru comercial s-a deschis în locul fostului Ambient

Share

ARTEMA Shopping Center este destinația ta preferată de cumpărături din Cluj-Napoca! Te invităm pe strada Traian Vuia, nr. 140 (fostul Ambient) să explorezi universul nostru plin de oferte tentante și să te bucuri de SHOPPING, MAI APROAPE DE TINE!

Ce face spațiul comercial ARTEMA cu adevărat special? E simplu – suntem casa brandurilor tale preferate!  Imaginează-ți un loc unde poți descoperi cele mai atractive oferte la Mega Image, să găsești decorațiuni și mobilier la Jysk, să explorezi ultimele tendințe de modă la prețuri imbatabile la KIK, să te lași inspirat de Pepco și KSA, să te bucuri gustul autentic al pâinii proaspete și al produselor de patiserie la Panemar, să beneficiezi de servicii bancare de calitate la Banca Transilvania sau să descoperi mobila perfectă pentru tine la Croma. Nu uita de avantajul nostru unic – aici, aglomerația devine o amintire, iar cumpărăturile devin o adevărată plăcere.

Vino să te bucuri de ofertele speciale pe care ți le-am pregătit. Te așteptăm cu o atmosferă festivă plină de bucurie, unde fiecare achiziție devine o poveste și fiecare moment devine o sărbătoare.

ARTEMA Shopping Center nu este doar un spațiu comercial, ci un loc unde comunitatea se întâlnește și se bucură împreună. În 2024, te așteaptă o a doua etapă de dezvoltare, cu noi magazine și oferte special selectate pentru a satisface nevoile locuitorilor din partea estică a orașului.

Cu peste 200 de locuri de parcare, inclusiv stații de încărcare pentru mașini electrice, ARTEMA face fiecare vizită comodă și relaxantă pentru tine și familia ta. 

Accesul la centrul comercial este extrem de facil, având în vedere proximitatea și accesibilitatea prin mijloacele de transport în comun. Situat pe traseul liniilor 5 și 8, locația noastră este ușor de ajuns pentru toți cei care doresc să ne viziteze.

Așadar, dacă îți dorești o experiență de cumpărături plăcută, într-un mediu prietenos și relaxant, ARTEMA Shopping Center este alegerea perfectă pentru tine. Te așteptăm cu bucurie și entuziasm pentru a împărtăși magia SHOPPING-ului împreună!

Ultimele articole

Alte articole