fbpx
luni, mai 20, 2024

Atinge-ți un obiectiv la atelierul „Ce te oprește să fii fericit?”

Share

Luni 27 iunie 2017, la Casa se Cultură a Studenților,  începe ediția a 11-a a Gimini Workshops modulul 1, sau cum îl numim noi practic, “Ce te oprește să fii fericit?”. Gimini este o asociație clujeană care și-a propus să se pună în slujba oamenilor și să îi sprijine să își îmbunătățească viața încă din 2013. Gimini Workshops este de fapt o serie de ateliere prin care oamenii își ating obiective personale și profesionale care le aduc lor bucurie.

 

 

Unii își găsesc un loc de muncă, alții îl schimbă, alții își îmbunătățesc relația cu colegii, unii se apucă de sport sau slăbit, unii introduc discipline pozitive, alții reușesc să renunțe la obiceiuri nedorite. Programul are 5 săptămâni, câte două ore pe săptămână, întâlniri în care lucrăm pe unelte manageriale ce duc la atingerea obiectivelor stabilite. Unii participanți și-au atins obiectivele înainte de finalul parcursului, alții au lucrat o perioadă mai lungă de timp. Comunitatea Gimini adună mai mult de 500 de membri în Cluj-Napoca și are un spin-off în San Jose, California.

Echipa de facilitatori este formată din consultanți de management cu experiență îndelungată de business și transformare organizațională, precum și o echipă tot mai mare de mentori care s-a format și a crescut în jurul workshopurilor. Gimini Workshops este o nebunie de proiect, crește în fiecare zi și propune un nou mod de viață, experinemtată direct pe noi, trăită tot mai mult în pace și bucurie. Modulul 1 este primul pas din acest parcurs, cel mai simplu și practic, motiv pentru care îi încurajăm pe toți cei care s-au blocat în vreun obiectiv, să vină cu el la Gimini 1, marți 27 iunie ora 18:00 și timp de 5 săptămâni promitem să ne punem toată priceperea în slujba voastră.

Vă așteptăm cu drag, echipa Gimini Workshops.

Ultimele articole

Alte articole