fbpx
marți, decembrie 5, 2023

Auchan a lansat 4 colecții inedite de decorațiuni tematice pentru Crăciun

Share

Vin sărbătorile, vin! Iar anul acesta nu vin oricum, ci gătite cum se cuvine, cu beteală argintie, culori pastelate, zâne, unicorni, reni și păduri fermecate, flori, păsări colorate, catifea și multă magie. Puteți intra în spiritul Crăciunului cu colecțiile inedite de decorațiuni Actuel, pe care le găsiți numai în hipermarketurile Auchan.  

Astfel, veți avea ocazia să ajungeți într-o lume magică, apoi să călătoriți în timp, undeva în anii 50, mai apoi să ajungeți și la Polul Nord, pentru ca în cele din urmă să vă bucurați de un Crăciun în natură alături de cei dragi.   

Anul acesta magazinul Auchan include în oferta specială de Crăciun 4 noi colecții de decorațiuni tematice. Așa că, aveți la îndemână cele mai inedite decorațiuni cu care vă puteți împodobi casa și bradul, așa cum doriți.  

Poetic Romance, Sweet Moments, Hello Winter! și Peaceful Lodge sunt colecțiile de decorațiuni a căror produse fac parte din gama Actuel, marca proprie Auchan. Toate acestea sunt disponibile atât în magazine, cât și online, pe auchan.ro, dar pot fi achiziționate și prin serviciul Click & Collect sau din parcarea hipermarketului, prin Auchan Drive. 

Fiecare temă are un design unitar și este concepută cu o coloristică proprie și elemente emblematice reprezentative.

Un Crăciun plin de fantezie

Cei romantici, care preferă decorațiunile misterioase și feminine, îmbinate cu accente de glitter în culoarea șampaniei și roze, pot alge colecția Poetic Romance. Albul murdar, bejul, rozul deschis și cel prăfuit se îmbină perfect cu arămiul și verdele kaki deschis, creând un efect modern. 

Astfel, vor reuși să se transpună într-un univers al florilor, al pădurii fermecate, alături de o zână, un pui de cerb și un unicorn. Nu lipsesc nici păsările sau crinii decorativi, iar catifeaua, blana artificială, efectele lăcuite, sticla colorată, desenele colorate, florile de camp și țesăturile imprimate vin să completeze magia Crăciunului. 

Toate aceste elemente creează o atmosferă de basm, în care formele poetice și ornamentele sofisticate se împletesc într-un Crăciun fermecător, plin de fantezie. Mai multe detalii despre această colecție găsiți aici.

Crăciun în stil vintage, alături de cei dragi

În timp ce așteptăm Crăciunul, ne distrăm la târgul de Crăciun. Mirosul îmbietor de ciocolată caldă și caramel, turtă dulce, acadele colorate, dulciuri apetisante, căluți din lemn, toate aceste elemente învăluie Târgul de Crăciun într-un aer încărcat de magie. 

Și ce ar fi sărbătorile fără magia creată de Moș Crăciun cu al lui Ren, Rudolf, fără dulciuri, oameni de zăpadă și bucuria care ne cuprinde pe toți deopotrivă?! Puteți chiar să vi-l imaginați pe Moș Crăciun pe sanie sau chiar într-un balon cu aer cald. 

Dacă vă plac ornamentele în stil vintage, atunci, cu siguranță, colecția Sweet Moments vi se potrivește. Aici veți găsi tot ce vă trebuie pentru a vă decora casa după bunul plac. Moș Crăciun surprins în diferite ipostaze, renul Rudolf, un troll, un om de zăpadă, spărgătorul de nuci, figurine și case din turtă dulce, căluți din lemn și multe alte ornamente sunt doar câteva dintre obiectele „vedetă” ale colecției. 

Modelele și efectele care vin să adauge și mai multă strălucire decorațiunilor din colecția Sweet Moments sunt carourile, imprimeurile cu motive de Crăciun, stelele și fulgii de zăpadă. Toate acestea sunt completate armonios de punctele sau dungile asimetrice, țesăturile împletite roșii și albe, dar și de blană artificială și lemn. Mai multe aflați despre această colecți de aici.

Un Crăciun plin de aventuri 

O altă colecție surprinzătoare este Hello Winter! Anul acesta explorăm Nordul îndepărtat și mergem în căutarea unui Crăciun plin de aventuri. Aici ne vom bucura de un peisaj arctic, în culorile argintiu și albastru petrol, unde trăiesc cele mai spectaculoase animale polare: cerbi, pinguini, bufnițe albe și urși polari. 

Tot din acest decor înghețat fac parte și o zână, o regină a gheții, dar și elemente decorative care ne trimit cu gândul la o vacanță petrecută la munte. Peisajul polar este decorat cu fulgi de zăpadă, țurțuri de gheață, lemn alb, blană artificială și lână albă sau albastră. Toate aceste modele sunt îmbrăcate în alb, argintiu cu efect de glittter, albastru închis, albastrul gheții și accente de gri. 

Dacă vreți să aflați mai multe amănunte despre colecția Hello Winter! Intrați aici.

Sărbători în natură

După un Crăciun plin de fantezie, unul în stil vintage și altul presărat cu aventuri la Polul Nord, ne bucurăm de un Crăciun în natură. Aici atmosfera este calmă și liniștită, iar lemnul este elementul predominant, acompaniat de efectele strălucitoare ale perlelor și șampaniei. 

Printre decorațiunile din colecția Peaceful Lodge puteți găsi animalele pădurii: vulpea, renul, veverița, ariciul și bufnița, dar și ghinde, ciuperci și conuri de brad. Bejul este culoarea dominantă a decorațiunilor, alături de accente de gri-maroniu închis. Lemnul folosit la realizarea unor ornamente are efect liniștitor și este certificat FSC (Forest Stewardship Council),  cea mai de încredere soluție de gestionare durabilă a pădurilor din lume. 

Toate decorațiunile din colecția Peaceful Lodge le găsiți aici

În această perioadă Auchan are reduceri de până la -50% la sute de decorațiuni pentru Crăciun

Mai multe detalii despre toate cele 4 colecții Actuel care se găsesc în hipermarketurile Auchan în această perioadă puteți afla de aici

spot_img
spot_img

Ultimele articole

Alte articole