fbpx
marți, aprilie 16, 2024

Auchan sărbătorește aniversarea programului de fidelitate MyCLUB cu sute de oferte

Share

În perioada 9 – 28 martie Auchan sărbătorește doi ani de la lansarea programului de fidelitate MyCLUB Auchan. Și fiindcă nicio aniversare nu trebuie să treacă fără bucurii mai mari sau mai mici pentru toți care au legătură cu ea, Auchan a pregătit sute de oferte pentru clienți, atât la produsele alimentare cât și nealimentare. 

Dar, înainte să intrăm mai mult în detalii în ceea ce privește Zilele MyCLUB Auchan, venim cu câteva detalii despre ce înseamnă acest program de fidelitate, lansat în urmă cu doi ani. 

Fiindcă Auchan îi apreciază pe cei care aleg de fiecare dată să își cumpere cele necesare pentru masă, pentru casă, pentru cei dragi sau pentru suflet, a lansat în anul 2021 programul MyCLUB Auchan. Astfel, s-a deschis un întreg orizont pentru clienți, care au parte atât de reduceri și beneficii, cât și de experiențe extraordinare. 

Încă de la început, MyCLUB Auchan a dorit să fie mai mult decât un simplu card de fidelitate, motiv pentru care cei care îl folosesc au parte în fiecare săptămână de reduceri speciale, produse cadou, bonusuri acumulate pe care să le folosească ulterior la viitoarele cumpărături. La acestea se adaugă acele experiențe inedite despre care am scris mai sus, și anume: invitații la cooking show-uri și degustări, bilete la evenimente, weekenduri de relaxare și răsfăț și multe, multe altele. 

În cazul în care încă nu ai MyClub Auchan, dar vrei să te bucuri de toate beneficiile pe care le oferă, poți să găsești mai multe informații aici.

O aniversare cu adevărat reușită este presărată de surprize la tot pasul, iar doi ani de MyCLUB Auchan nu pot să treacă neobservați. Din acest motiv, în perioada 9-28 martie, clienții pot să descopere atât în magazine, cât și în aplicația Auchan și pe Auchan.ro sute de oferte într-o gamă variată de ingrediente, produse, preparate și articole nealimentare. 

Dar asta nu este tot! Membrii MyCLUB Auchan au parte de oferte exclusive, iar Auchan a pregătit, de asemenea, o tombolă în care sunt înscriși automat dacă fac cumpărături cel puțin o dată folosind cardul de fidelitate în magazine sau online. Ce pot câștiga? Zece premii a câte 10 premii de 1000 euro, bani ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan fiecare și marele premiu de 10.000 euro, bani direct în cont. Tu ce ai face cu 10.000 de euro? Ai șansa să afli dacă intri pe auchan.ro sau mergi la cumpărături în cel mai apropiat magazin. 

Clienții se pot bucura de premii și oferte dacă sunt membrii MyCLUB Auchan. Mai mult, dacă aleg să-și facă cumpărăturile din hipermarketurile Auchan pot salva timp dacă folosesc casele self checkout.  La casele self checkout clienții își pot scana singuri produsele, dar pot apela la consiliere și la ajutorul casierilor, inclusiv pentru scanarea cumpărăturilor. De asemenea, produsele pot fi plătite cash, cu cardul sau bonuri de masă digitalizate. 

Devino membru MyCLUB Auchan ca să te bucuri de cele mai potrivite oferte, beneficii și experiențe pentru tine.

Ultimele articole

Alte articole