fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024

Auchan transformă hipermarketurile în Târguri de Crăciun magice

Share

Crăciunul este perioada anului când magia sărbătorilor își face simțită prezența în fiecare colț al vieții noastre. De la decorul casei până la bucuria de a oferi și primi cadouri, fiecare moment este special. Și cum am putea intra în spiritul sărbătorilor dacă nu printr-o vizită la un târg de Crăciun?

Până pe data de 25 decembrie, toate hipermarketurile Auchan din țară sunt adevărate Târguri de Crăciun. Acestea orefă clienților săi nu doar produse, ci și amintiri de neuitat. Articolele decorative sunt disponibile atât în cele 33 de hipermarketuri, cât și online, pe auchan.ro.

Colecții Unice pentru un Crăciun de Vis

Anul acesta, Auchan a creat patru colecții excepționale din gama proprie Actuel, fiecare având un stil și un design unic. Aceste colecții aduc bucurie și culoare în casele dumneavoastră în această perioadă festivă.

Happy Together este o colecție vibrantă, plină de culoare, care evocă bucuria timpului petrecut în familie. Decorurile sale includ figurine sub forma dulciurilor și acadelelor, precum și modele tradiționale folclorice, perfecte pentru a împodobi masa de sărbătoare și bradul.

Snowy Cottage propune o atmosferă minimalistă și primitoare. Acesta aduce în prim-plan culori inspirate de natură, cu elemente decorative reprezentând animalele pădurii, precum cerbii și bufnițele, creând astfel un cadru magic de poveste.

Under the Stars vă transportă într-o lume cosmică, unde astronauții și animalele polare admiră constelațiile. Nuanțele de cupru, albastru și verde închis domină colecția, aducând un strop de mister și eleganță.

În Christmas Dreams, texturile bogate și culorile calde crează o atmosferă boemă și confortabilă. Zânele, gnomii și animalele domestice sunt în centrul acestei colecții, aducând un aer de basm în orice locuință.

Jucării pentru un Viitor Sustenabil

Auchan se angajează în protejarea mediului, oferind clienților săi o gamă variată de jucării ecologice. Acestea includ plușuri realizate 100% din reciclarea PET-urilor de plastic și jucării din lemn certificat FSC, toate ambalate fără plastic.

Titi, castorul binefăcător

Din gama proprie de jucării se remarcă și de această dată faimosul castor Titi, un simbol al faptelor bune. Titi poartă anul acesta haine de Bucătar, iar achiziția lui înseamnă o donație de 7,5 lei făcută de Auchan pentru mese calde oferite copiilor aflați în grija Asociației Ana & Copiii.

Experiența de cumpărături la Auchan: Un festin al simțurilor

Vizitând Târgul de Crăciun la Auchan, veți descoperi nu doar produse, ci o întreagă experiență. Fiecare pas prin hipermarket este o călătorie prin lumea magică a Crăciunului, unde fiecare colț este împodobit pentru a vă oferi inspirație și bucurie.

Oferte și promoții pentru un Crăciun accesibil

Auchan înțelege importanța bugetului în această perioadă a anului, astfel încât oferă clienților săi promoții și reduceri pentru a face cumpărăturile de Crăciun mai accesibile.

Fie că este vorba de decorațiuni pline de farmec, de jucării responsabile sau de delicatese tradiționale, la Auchan găsești totul pentru a-ți face sărbătorile de iarnă de neuitat. Vizitați Auchan și lăsați-vă purtați într-o lume a magiei de Crăciun, unde fiecare colț este o promisiune a bucuriei și a festivității.


Descoperă produsele în hipermarketurile Auchan sau pe auchan.ro

Ultimele articole

Alte articole