fbpx
sâmbătă, iulie 6, 2024

Avion vs Autocar : Care este cea mai eficienta metoda de transport spre Germania

Share

Avionul sau autocarul? Aceasta este intrebarea pe care multe persoane si-o pun atunci cand sunt in cautarea unei metode de transport catre Germania sau spre alte tari. Totusi, aproape de fiecare data avionul castiga pentru ca este o varianta mult mai rapida si mai la indemana. Insa, sunt motive pentru care ar trebui sa iei serios in considerare si o firma de transport persoane care iti pune la dispozitie o flota de autocare noua si multe alte beneficii.

Daca in perioada urmatoare trebuie sa pleci din tara si esti in cautarea unui mijloc de transport de persoane spre Germania, atunci citeste acest articol care te va ajuta sa iei decizia finala.

Avionul vs. Autocarul – De ce autocarul este o optiune mai buna?

Desi intotdeauna tinzi sa crezi ca a calatori cu avionul este cea mai buna varianta pe care ai putea sa o alegi, nu uita sa iei in considerare si autocarul. Mai jos am alcatuit o lista cu topul motivelor pentru care ar trebui sa te gandesti si la posibilitatea de a calatori cu autocarul.

  1. Ajungi direct la destinatie. Unul dintre cele mai importante avantaje atunci cand pleci cu autocarul este faptul ca ajungi direct la destinatie. Astfel, nu mai este nevoie sa mai platesti si un alt mijloc de transport, asa cum faci in cazul zborului cu avionul.
  2. Daca te gandesti ca avionul este mult mai rapid, atunci calculeaza si orele pe care le petreci in plus in aeroport. Stim cu totii ca trebuie sa ajungi cu 1-2 inainte  pentu ca trebuie sa treci prin zonele de control, sa duci bagajul la verificat, sa gasesti poarta pe unde trebuie sa iesi, iar asta este valabil si la aterizare.
  3. Ai la dispozitie mai mult spatiu pentru bagaje fara sa fii limitat la o anumita greutate sau marime si fara sa fie nevoie sa platesti in plus.
  4. Scaunele sunt mai confortabile si se pot lasa pe spate oricat doresti, in cazul in care nu ai pe cineva in spatele tau. De asemenea, in autocar este mai mult spatiu la picioare asa ca nu va trebui sa stai cu ele foarte stranse intr-o pozitie incomoda ore intregi.
  5. Ai opriri in care poti sa cobori din autocar pentru a te dezmorti, pentru a-ti lua ceva de mancare sau pur si simplu pentru a lua o gura de aer.
  6. Poti admira mai multe peisaje si poti sa treci prin mai multe orase si tari, chiar daca nu sunt ele destinatia finala.
  7. Bilete de autocar sunt mult mai ieftine decat cele de avion. In plus, aproape orice firma de transport persoane are reduceri si beneficii pentru copii, studenti, elevi, pensionari sau clienti fideli.
  8. Ai parte de alte beneficii, precum: wi-fi gratis, oferte sau chiar si o masa asigurata.

De ce sa alegi Romfour?

Una dintre companiile care ofera transport de persoane Germania este Romfour. Aceasta firma este dotata cu o flota noua de autocare cu conditii foarte bune care ofera siguranta si confort pe durata calatoriei. 

Ultimele articole

Alte articole