fbpx
duminică, mai 19, 2024

Banca Transilvania si I love Cluj lanseaza un card bancar in premiera

Share

Fiecare dintre noi are aspirații și pasiuni diferite, însă ne unește orașul în care ne-am născut, am învățat, am lucrat sau ne-am distrat.  Astfel, ne bucurăm să vă anunțăm că am lansat în premieră pentru Cluj, cardul I I Love Cluj dezvoltat împreună cu prietenii de la Banca Transilvania 

Acest card  a fost creat tocmai din dorința de a vă oferii un obiect personal care să ne unească și să ne ofere o identitate uşor de recunoscut și, în acelaşi timp, prietenoasă oriunde ne-am afla pe acest glob.  

Premieră pe piaţa din Cluj-Napoca, acesta poate fi personalizat online cu poze à la Cluj din galeria aflată pe siteul BT sau cele două carduri cu brandul I love Cluj.  

cardrosu2-e1444733524926.png

 

Cel mai nou produs al Băncii Transilvania este un card de debit, în lei, contactless, care poate fi folosit în ţară şi în străinătate, pentru cumpărături online, precum şi pentru primirea bursei sau a salariului. Persoanele pot aplica din orice localitate şi pot opta pentru un card BT Visa sau pentru unul MasterCard. De asemenea, acestea au posibilitatea de personaliza PIN-ul gratuit şi simplu, prin intermediul bancomatului BT. Comisionul este zero atât pentru utilizare, cât şi pentru administrare, iar cel de emitere este de 50 de lei.

Banca Transilvania şi I love Cluj au pregătit o surpriză pentru primele 1.000 de persoane care aplică pentru acest card. Acestea vor primi, la ridicarea cardului de la BT, câte un termos marca „I love Cluj”, ilustrație, în ediţie limitată.

5 paşi pentru a aplica pentru un card I love Cluj:

1.Vizitarea paginii I love Cluj de pe siteul Băncii Transilvania
2.Optarea pentru unul dintre cele două tipuri de carduri, Visa Electron sau MasterCard Mondo, pentru personalizare
3.Selectarea imaginii dorite din galeria de poze online BT I Love Cluj
4.Completarea unor date personale
5.Confirmarea online a aplicării pentru cardul I love Cluj

Află mai multe de aici: https://www.bancatransilvania.ro/ilovecluj/

Ultimele articole

Alte articole