fbpx
vineri, iunie 14, 2024

Beard Brothers, Vă ajutăm din Cluj și CERT Transilvania au donat împreună peste 180.000 de echipamente de strictă necesitate în județul Cluj

Share

Beard Brothers, Vă ajutăm din Cluj și CERT Transilvania s-au mobilizat și împreună au pus la dispoziția a 49 de spitale și instituții din prima linie din Cluj echipamente necesare pentru a avea grijă de toți cei din comunitate.

Scopul comun al celor trei inițiative clujene este de a minimiza răspândirea COVID-19 și de a oferi un sprijin concret comunității. Astfel, de la începutul crizei sanitare, Beard Brothers, Vă ajutăm din Cluj și CERT Transilvania au făcut deja donații substanțiale unităților medicale din Cluj-Napoca, Turda, Câmpia-Turzii, Dej, Gherla și Huedin, dar și instituțiilor non-medicale aflate în prima linie în lupta cu virusul: Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul de Poliție, Detașamentul de Pompieri, Inspectoratul de Jandarmi și Direcția de Sănătate Publică.

Pentru a se putea concentra pe salvarea și protejarea cât mai multor vieți, cei din prima linie nu ar trebui să se îngrijoreze din cauza lipsei de echipamente de protecție. De aceea, oamenii din spatele acestor inițiative sunt de părere că informația cu privire la donațiile făcute trebuie complet transparentizată.


Ce echipamente au fost donate?

Printre echipamentele donate se numără:
Mănuși de unică folosință (buc.) 110.800
Măști chirurgicale (buc.) 35.600
Măști FFP2 cu supapă (buc.) 13.060
Viziere (buc.) 8.342
Ochelari protecție (buc.) 1.614
Dezinfectant mâini (litri) 1.745
Halate de unică folosință (buc.) 10.000
Combinezoane (buc.) 50

Beard Brothers, Vă ajutăm din Cluj și CERT Transilvania nu se opresc însă aici. Cei trei parteneri vor continua eforturile în acest sens, vor strânge fonduri și vor căuta furnizori astfel încât să poată susțină echipele din prima linie și în perioada următoare.

Ultimele articole

Alte articole