fbpx
miercuri, februarie 28, 2024

Beautique Studio, salonul cu formula look-ului perfect

Share

Când a venit în Cluj din Botoșani, Ionela avea un singur vis: să își deschidă propriul salon de înfrumusețare, în care ea să fie „comandantul” business-ului, de la munca efectivă și până la contabilitate. Pasionată de cifre și date, Ionela Hasna a dat frâu liber creativității cu o idee venită în miez de noapte, iar un an mai târziu s-a concretizat povestea Beautique Studio, un loc în care frumusețea naturală, bunul gust și profesionalismul își dau mâna pentru a le oferi clienților o experiență aparte.

„Super pasionată de matematică, combinări, limite, integrale și le rezolvăm fără să clipesc”. Așa începe povestea Ionelei Hasna și cu astfel de pasiuni pare greu de crezut că după un an de muncă asiduă, Ionela se află la cârma unui salon de înfrumusețare și nu la catedră. Însă pasiunea pentru științe exacte și frumusețe s-au contopit în conceptul Beautique Studio, proiectul de suflet al tinerei antreprenoare.

„E mai mult decât m-aș fi așteptat. Echipa de design cu care am colaborat a reușit să contureze perfect salonul, după placul meu. Țin minte și acum prima vizită cu Lucian și Roxana, designerii. Erau cumva crispați și parcă în afară zonei lor de confort. Probabil au crezut că voi cere un design de lux, cu foițe de aur, dar și-au revenit după ce le-am răspuns la întrebarea „cum văd eu salonul și care sunt clienții cărora mă adresez?”. Am zis atunci că îmi doresc un salon pentru oameni inteligenți (au început să radă), un salon în care clienții să se simtă ca acasă, un salon în care clienții pot citi o carte cât timp își fac pedichiură sau se aranjează la coafor”, explică Ionela.

Dincolo de munca depusă pentru a oferi o experiență unică prin designul studioului, Ionela a tras din greu pentru a deveni o profesionistă în domeniul de care era atât de pasionată.

„În timpul facultății le aranjam pe colegele de cameră și în glumă, mamă unei colege mi-a spus că mi-am greșit carieră. Am râs atunci bine de tot, nu m-am gândit nici o clipă la ceea ce avea să urmeze. Am terminat facultatea, am început masteratul de evaluare și în sesiune, cu o noapte înainte de un examen mă uităm pe Facebook. Nu aveam chef să învăț. Am văzut o reclamă cu cursuri de coafor. După cinci minute îl întreb pe soțul meu ce-ar fi dacă aș începe cursuri de coafor și m-aș reprofila?”, își amintește ea.

 

Au urmat cursuri peste cursuri, specializare în manichiură-pedichiură, concursuri, un an de muncă într-un salon, și chiar o perioadă de mai bine de un an în care Ionela a activat ca trainer pentru o academie specializată în domeniu. Toate acestea au contribuit din plan la formarea ei ca profesionist și construirea unei baze cu care mai târziu să poată garanta profesionalismul și calitatea în propriul ei business: Beautique Studio.

„Îmi place să mă implic total în ceea ce fac și vreau să iasă perfect! Perfect atât pentru mine, dar mai ales pentru clientele mele, sau cum îmi place mie mai nou să le zic, ambasadorii mei”, crede ea.

De la deschidere și până în prezent, Ionela a încercat să facă totul pentru ca doamnele și domnișoarele ce îi trec pragul să aibă parte de servicii complete, la o calitate de cel mai înalt nivel. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării la Beautique Studio, iar bunul gust este aici la el acasă.

„Bun gust, acesta este conceptul meu. Nu-mi place să depășesc limita bunului simț. Știu că sunt foarte multe saloane în Cluj, dar asta mă ambiționează și mai mult. Vreau să creez un adevărat brand din Beautique și acesta este doar începutul. Cred în frumusețea naturală, tocmai de aceea la Beautique Studio ne dorim să scoatem în evidența acele trăsături frumoase pe care cu toții le avem. Muncă depusă acum, la început de drum, este dublă, dar clientele noastre ne dau cea mai mare răsplată când pleacă din salon cu zâmbetul larg. Nu de puține ori au spus -chiar dacă am venit necăjită la salon- că după ce le-am făcut manichiura sunt cu totul altfel. E un fel de a spune că manichiura este o terapie pentru clientele noastre și asta ne bucură enorm”, mai spune Ionela Hasna.

Beautique Studio are și surprize pentru clienți: ideea de Gift Voucher le oferă tuturor ocazia de a oferi rapid un cadou ce va fi foarte apreciat, iar surpriza va fi cu atât mai plăcută cu cât, în luna septembrie, Beautique Studio pregătește un nou proiect care să îmbunătățească experiența în salon și să îi accentueze unicitatea pe piața din Cluj-Napoca.

Beautique Studio se află pe strada Ștefan Augustin Doinas, nr. 2A în Cluj-Napoca, dar și pe pagina de Facebook a businessului.

 

Ultimele articole

Alte articole