fbpx
vineri, iunie 14, 2024

Beer Crafters: Festivalul unde te bucuri de beri cu personalitate preparate de producatori romani

Share

Cluj-Napoca își păstrează tradiția găzduind și în acest an Festivalul Beer Crafters. Timp de 4 zile, între 8 și 11 octombrie, iubitorii de bere au un loc de întâlnire comun: Transilvania Club (pe Bulevardul 1 Decembrie, 1918, nr. 41, vizavi de hypermarket-ul Cora).

Producătorii români au creat bere cu personalitate pentru toate gusturile, în diverse combinații de arome. Acestea pot fi degustate, în fiecare zi a festivalului, în intervalul 13:00-23:00.

În plus, gurmanzii clujeni se pot bucura la fața locului de preparate delicioase specifice zonei Transilvania, fiindcă există o zonă destinată vendorilor de mâncare.

Petrecăreții sunt așteptați să profite de atmosfera vibrantă, care va fi întreținută în fiecare seară de un DJ. Și părinții sunt chemați să participe la eveniment, deoarece locația dispune de un spațiu verde și de un loc de joacă pentru copii.

Având în vedere contextul actual, pentru prevenirea contaminării, numărul de locuri este limitat la 500 de persoane. Organizatorii anunță că în perimetrul festivalului se vor respecta măsurile de distanțare socială impuse de autorități.

Intrarea este liberă.

Urmărește Festivalul Creatorilor de Bere și Specialități Culinare pe .

Ultimele articole

Alte articole