fbpx
marți, iunie 25, 2024

BEER HYPE FESTIVAL la Muzeul de Artă Cluj

Share

Beer Hype e festivalul de bere artizanală cu esență pur românească și o componentă puternică educațională. E un concept aflat la intersecția dintre știință, artă și pasiune.

Timp de 3 zile veți putea explora universul artizanatului de bere exclusiv românesc, experimentând diverse tipuri de bere, discutând cu producătorii și aflând povestea din spatele fiecăruia direct de la ei.

Ne dorim ca toată lumea să simtă farmecul berii artizanale așa că pentru cei care vor să exploreze în profunzime această lume am pregătit seminarii & workshop-uri dedicate pe subiecte precum homebrewing, stiluri de bere, sau cum să analizăm o bere. De asemenea vom găzdui o conferință dedicată celor care activează în industrii conexe în cadrul căreia participanții vor primi răspunsuri la întrebări arzătoare direct de la producători.

Ediția din acest an va avea o aromă mai intensă, de ”Esență Românească”.

Am ales această temă fiindcă e una dintre valorile noastre de bază. Reprezintă ceea ce construim zi de zi – promovarea scenei locale de bere artizanală arătând lumii întregi cât de fascinantă e.

Fiecare berar prezent la festival va folosi unul sau mai multe elemente specifice românești (istorice, geografice, biologice, culinare, etc.) și le va reinterpreta amestecând pasiune, știință și creativitate într-o sticlă cu o poveste unică și arome captivante. Veți putea să le gustați pe toate la festival!

Beer Hype e mai mult decât bere. E pasiunea, inovația și curajul de a crea noi arome care se diferențiază. E o ocazie de a explora universul berii artizanale într-o locație inedită, chiar în inima orașului – Muzeul de Artă Cluj.

Află mai multe despre festival

Ultimele articole

Alte articole