fbpx
marți, mai 21, 2024

Biletele pentru spectacolele Salina Equines Horse Trophy s-au pus în vânzare

Share

Între 5 și 8 iulie, în baza sportivă Salina Equines de la Turda, are loc cel mai iubit eveniment hipic din Transilvania: Salina Equines Horse Trophy. Cu trei probe spectaculoase – Obstacole, Anduranță, Atelaje -, sute de concurenți și show-uri ecvestre unice în România, evenimentul e urmărit anual de mii de spectatori.

Pe durata celor patru zile de competiție, iubitorii sportului hipic vor putea să asiste la probele din concurs: Obstacole, Anduranță și Atelaje. În ce privește celebrele spectacole nocturne, organizatorii pregătesc surprize în premieră în România: Miron Bococi, ‘îmblânzitorul de cai’, se întoarce cu noi numere de dresaj. Este acompaniat de artiști ai Odysseo Cavalia și Apassionata, cele mai cunoscute show-uri ecvestre din lume. În numere ce ne vor tăia respirația, li se alătură cei mai importanți cascadori ecveștri din Europa – Marion Levavasseur, Amandine Delion, Charles Delaunay – și legendarii Dobrovitz cu atelajele lor cu șase cai.

La fel ca la edițiile anterioare, vor funcționa locuri de joacă pentru cei mici și zone de food & drinks, în așa fel încât oaspeții Salina Equines să poată petrece o zi întreagă în natură, bucurându-se de compania cailor. În plus, zona Turda e generoasă în oportunități de a petrece timp în aer curat: Salina Turda, Lacurile Durgău, Podgoria Crama La Salina.

Prețul biletelor pentru acces la probele din concurs este de 5 lei / zi. În ce privește prețul biletelor pentru spectacolele de dresaj și cascadorie, acesta variază între 65 și 100 de lei.

Biletele pot fi achiziționate de pe www.myticket.ro, www.entertix.ro și din Magazin Entertix Platinia Shopping Center Cluj, magazinele Cărturești din toată țara (în Cluj: Iulius Mall, Vivo, Platinia), Carrefour Vivo, Salina Equines Turda și Restaurant Sarea-n bucate Turda.

Aflat la a treia ediție, Salina Equines Horse Trophy atrage anual sute de concurenți, datorită facilităților premium ale bazei sportive și premiilor substanțiale. Centrul de Echitație Salina Equines, o investiție de peste 2.5 milioane de euro, oferă servicii de echitație – în cele două manejuri exterioare, cu o suprafață de 4000 mp, respectiv 1100 mp și în cel acoperit, de 800 mp -, funcționând și ca pensiune pentru aproximativ 50 de cai.

Mai multe informații: www.salinatrophy.ro

Ultimele articole

Alte articole