fbpx
joi, aprilie 18, 2024

“Branding Personal. Un curs cu personalitate.” – primul curs de Branding Personal cu elemente de Personalitate vine la Cluj

Share

Pe 8 şi 9 iunie, un eveniment inedit şi plin de personalitate se va desfăşura la Cluj: “Branding Personal. Un curs cu personalitate”, susţinut de trainerii Anca Maria Baniţă şi Radu Tîrnăcop.

Evenimentul îşi propune să ajute clujenii să-şi construiască un brand personal relevant şi memorabil, construit cu autenticitate. Cursul conţine atât elemente teoretice, cât şi exerciţii practice.  La final, cursanţii vor avea un plan de branding personal gata de implementat.

 

Cursul este dedicat:

  • Antreprenorilor care doresc să-şi crească afacerea
  • Profesioniştilor din mediul corporate care îşi propun să devină cunoscuţi în organizaţiile lor şi să obţină mai rapid o promovare
  • Celor aflaţi la început de drum, care vor să pună bazele unui brand personal sănătos, care să îi ajute în carieră
  • Celor interesaţi de dezvoltare personală, care doresc să-şi înţeleagă personalitatea şi modul în care comunică

Cursul este structurat pe 2 zile, fiecare zi fiind dedicată unei etape cheie. Prima zi este concentrată pe zona de Interior, în care vor fi discutate elemente de introspecţie personală, baza pentru un brand personal puternic. De asemenea, cursanţii vor putea afla printr-un test care este profilul lor de personalitate şi cum influenţează acest profil brand-ul lor personal. Tot în prima zi vor fi discutate elemente de strategie de brand şi public ţintă.

Cea de-a doua zi va fi dedicată zonei de Exterior. Cursanţii vor afla informaţii despre kit-ul de brand personal pe care îl pot folosi pentru a-şi comunica brand-ul, cât şi canalele de comunicare online şi offline pe care le au la dispoziţie. Ziua va conţine şi elemente de comunicare bazată pe tipul de personalitate, asertivitate şi inteligenţă emoţională.

“Branding Personal. Un curs cu personalitate” va avea loc pe 8 iunie (14:00 – 20:00) şi 9 iunie (10:00 – 16:00). Preţul cursului este de 350 RON (până pe 22 mai) şi 400 RON (după 22 mai).

Înscrierile se fac aici: https://form.jotformeu.com/71336131308346

 

Cine sunt trainerii:

Anca Maria Baniță lucrează de 10 ani în comunicare, cu experiență în agenții de PR (The Practice), în corporații (Heineken) sau ca PR freelancer. Este unul dintre inițiatorii și manager de comunicare la Let’s Do It, Romania!, cea mai mare mișcare socială din România, care a mobilizat peste 1 400 000 de români pentru a face curățenie în toată țara, într-o singură zi.
Anca este trainer certificat din 2008 si susține constant cursuri de Branding Personal, la care au participat până acum peste 500 de persoane. Un căutător constant de inspirație si dezvoltare, Anca scrie despre evoluție personală pe blogul său ancabanita.com

Radu Tîrnăcop are 11 ani de experiență în training și susține cursuri la nivel local, regional și internațional pe teme ca negociere, comunicare, conflict management sau creativitate. Până acum, peste 2000 de oameni au luat parte la experiențe create și facilitate de Radu.

De asemenea, Radu Tîrnăcop a fost implicat ca strateg într-unul dintre proiectele emblemă ale Clujului – Cluj, Capitala Europeană a Tineretului 2015.
Foarte pozitiv și deschis, Radu Tîrnăcop lucrează  acum la o carte despre încredere în sine și curaj.

Ultimele articole

Alte articole