fbpx
vineri, iunie 14, 2024

Cafeneaua Hot Pipes Roastery te invită să descoperi meniul de vară, în cadrul noii terase de pe strada Cireșilor!

Share

Cafeneaua Hot Pipes Roastery a deschis de curând terasa de vară și te invită să descoperi noul meniu creat special pentru sezonul estival, care include, pe lângă cafeaua de specialitate, adusă din cele mai bune ferme din întreaga lume, care îți oferă o experiență aparte în fiecare ceașcă, vinuri de top, cocktailuri savuroase, dar și alte surprize aromate, de neratat, pentru o ieșire reușită cu gașca de prieteni!    

Cafea, comunitate și… căței. Sunt cei trei „C” nelipsiți din cadrul noii terase pet friendly deschise de către cei de la Hot Pipes Roastery, în cartierul Zorilor din Cluj-Napoca, pe strada Cireșilor 84 – al patrulea „C” esențial ce trebuie trecut pe lista celor care iubesc cafeaua de specialitate, băuturile răcoritoare, dar și poveștile aromate care se leagă în jurul acestora.

Pe lângă delicioasa cafea preparată cu multă pasiune și migală de barista Georgia Crăciun, gata mereu să îți recomande ceva ce se potrivește mănușă cu starea ta de spirit, odată cu deschiderea terasei, cei de la Hot Pipes vin cu o altă surpriză de sezon: un meniu special creat pentru vară, care include pe lângă cafea și alte specialități: de băut și de mâncat, dar și cu un program prelungit, pentru seri de neuitat, împreună cu prietenii, dacă va exista cerință în acest sens.

Design minimalist, comunitate faină

Terasa este amenajată într-o manieră modernă: este tapetată cu lemn și accesorizată cu mese albe, minimaliste, cu perne moi și comode, creând astfel spațiul ideal pentru o atmosferă caldă, prietenoasă, unde te poți simți bine în orice moment al zilei. În plus, aceasta este situată într-o zonă de case, la parterul unui spațiu cochet de co-working, pe o stradă unde, vei găsi de cele mai multe ori și locuri de parcare libere. 

Zona, situată aproape, dar în același timp departe de aglomerația și freamătul orașului, este o adevărată oază de liniște, savoare, relaxare și bună dispoziție, care face să se diminueze, chiar și pentru câteva momente, efervescența Clujului. Fie că vrei un altfel de „Bună dimineața!”sau să te încarci cu energie în orice alt moment al zilei, singur sau în gașcă, la Hot Pipes te așteaptă o comunitate faină, faină, care iubește cafeaua și… socializarea.  

Summer Special 

Meniul de vară și-a intrat în drepturi de la 1 iunie, iar cei care trec pragul terasei pot comanda și băuturi precum: Matcha Tonic, Nordic Coldbrew, Sweet&Sour Tonic, Orange Coldbrew, Cascara Tonic, Coldbrew Tonic, Prosecco, Nonvir-GIN, pe lângă cafeaua de specialitate. Fie că alegi espresso, americano, long black, cappuccino, flat white, latte, brew, matcha latte sau cascara, vei avea parte de o experiență aparte în fiecare ceașcă.

„Fiind prăjitorie de cafea, ne-am gândit să facem băuturi de vară pe bază de cafea, nu extrem de complicate, dar fresh și savuroase. Odată cu relaxarea restricțiilor și vibe-ul oamenilor e altul, sunt mult mai relaxați și vin cu bucurie pe terasa noastră. Am început să strângem o comunitate frumoasă aici formată fie din persoane care lucrează în cadrul hub-ului, fie care vin în vizită, în gașcă”, spune Georgia Crăciun, barista.  

Nu lipsesc cocktail-urile alcoolice sau non-alcoolice, dar cafeaua rămâne în continuare specialitatea casei și produsul top care poate fi degustat și achiziționat aici, chiar și pentru acasă. Mai mult, iubitorii de cafea, pot să ia parte la „spectacolul” prăjirii cafelei, lucru care se petrece la parterul cafenelei, dincolo de peretele de sticlă ce poate fi văzut încă de la intrarea în locație, sau altfel spus în prăjitoria de cafea, unde se produce o mare parte din magie. Procesul este unul inedit sau nu mai vorbim despre mirosul pe care boabele proaspăt prăjite aduse din diferite colțuri ale lumii, direct din fermele de cafea selecționate cu grijă, îl emană nu doar în cafenea, pe terasă, ci pe toată strada Cireșilor.

 Și pentru că vorbeam de cireșe, nu sună rău o cafea cu aromă de cireșe, nu-i așa? Atât pe site-ul Hot Pipes, cât și în cafenea regăsiți aromele preferate, fie că vorbim despre: ciocolată, piersici, migdale, nuci etc. dar și povestea fiecărei cafele, astfel că decizia nu va fi una deloc ușoară.

Nu doar cafea, ci experiențe cât mai aparte

Cafeneaua Hot Pipes Roastery s-a deschis în plină pandemie din dorința proprietarilor, Dorin Costea și Cristian Curelariu, doi prieteni buni pasionați și de caii putere – de aici și numele business-ului – din dorința de a oferi clienților o experiență în fiecare ceașcă de cafea, de a oferi un loc în care oamenii să poată interacționa cu brandul, de a afla povestea fiecărei cafele direct de la aceștia. Ideea de a avea pe lângă site, o locație off-line a fost un pas firesc, la fel și amenajarea terasei, care întregește întreaga experiență de a  savura o cafea de specialitate sau băutura preferată în compania prietenilor.

Iubitorii cafelei pot opta pentru cafeaua extrasă prin mai multe metode precum espresso, filtru etc. și pot avea de fiecare dată o experiență deosebită pentru că produsul se schimbă des, tocmai din acest motiv. Cafeaua provine din țări precum: Ethiopia, Brazilia, Columbia, Costa Rica, Kenya, etc. de la ferme care produc uneori doar microloturi sau nanoloturi, făcând degustarea și mai aparte. Întreaga gamă de produse poate fi vizualizată și achiziționată aici:  https://hotpipes.ro/cafea/.

Meniul de vară poate fi consultat aici.

Ultimele articole

Alte articole