fbpx
joi, iulie 11, 2024

Campania „Cluj, cum te simti?” ne dezvaluie cum ne-am simtit in decembrie. Afla cand si unde ne-am simtit “Tare bine”.

Share

Servus, dragi clujeni,

Campania “Cluj, cum te simti?” un parteneriat dintre Gimini Moodtracker si I Love Cluj a incheiat la finalul lunii decembrie. Va multumim ati devenit vocea Clujului prin intermediul aplicatiei Gimini Moodtracker si vrem sa va multumim pentru asta! Stim ca sunteti, ca orice clujean, curiosi, asa ca se cade si pana la urma e musai sa va prezentam rezultatele.

22 decembrie, ziua in care clujenii s-au simtit cel mai bine. Decembrie este o luna plina de emotii, de magie, de recunostinta si veselie. Ce surpriza! Iti amintesti ce s-a intamplat in acea zi? Oare iti faceai lista de cadori sau poate savurai prajiturile gatite de mama sau bunica sau poate erai la cafea cu prietenii.

                                    

27 decembrie, ziua in care clujenii s-au simtit mai putin bine. Cu totii avem zile mai putin bune, in care ne simtit rau, nu ne iese nimic sau suntem agitati. Ce s-a intamplat atunci? A fost prima zi la birou dupa mini-vancata de Craciun sau poate ai mancat prea mult? Verifica-ti statisticile din aplicatie si descopera cum a fost ziua asta pentru tine.

                               

Cea mai buna zi a saptamanii. Asteptam mereu cu nerabdare weekendul si ne e groaza de ziua de luni, nu? Sau poate e marti, 13, si ne paste ghinionul. Ei, uite, cea mai buna zi din saptamana este vineri. Pregatirile pentru weekend ne fac sa uitam de saptamana poate grea, uneori.

                                                 

Top 5 locatii in care clujenii s-au simtit cel mai bine. Clujul inseamna si locuri noi si faine, in care te simti bine. Toata luna decembrie ne-am plimbat dintr-o locatie in alta, la intalniri cu prieteni, familie, colegi. A fost o luna plina de spectacole, evenimente, petreceri. Iata care sunt locatiile in care s-au inregsitrat cele mai bune stari.

1. Roots

2. World Class Health Academy

3. Colin’s Gastro Pub

4. Casino

5. Los Toreros

                                  

Un lucru e clar. Evenimentele si activitatile ne influenteaza starile, iar clujenii fac fata cu brio. Faptul ca se incheie vacanta, ne afecteaza mult, dupa cum arata si rezultatele de mai sus, dar indreptam lucrurile in weekend si bineinteles, mereu ramane imaginea urmatoarei vacante.

Clujenii interactioneaza mult, dupa cum arata topul locatiilor, dar nu uita sa faca putina miscare si aleg sa mearga la sala sau la o plimbare prin Parcul Central.

Binisor, tare bine sau nu tare bine sunt stari pe care le avem cu totii, in diferite momente, locuri sau activitati. Haideti sa ne uitam acum, fiecare, in telefonul nostru, la Gimini Moodtracker si sa analizam sectiunea Stats. Gimini Moodtracker este o aplicatie care, asemeni unui jurnal pe care il accesezi permanent, iti inregistreaza starile aici si acum, fara niciun efort, iar, apoi, iti ofera informatiile atunci cand doresti sa mergi in profunzime si sa descoperi cum oamenii, actiunile si locurile iti influenteaza viata.

Timp de o luna, voi, clujenii, cu ajutorul aplicatiei Gimini Moodtracker, v-ati introdus stari, in diferite momente ale zilei, in timpul diferitelor activitati si in diferite locatii, iar pentru asta, va multumim. Aceste date nu s-au pierdut in spatial virtual ci au fost inregistrate ordonat, astfel incat fiecare dintre voi a putut regasi statisticile direct in telefon. Insa aplicatia este conceputa sa ofere si statistici pentru un grup de persoane, locatii sau zile.

La Cluj se intampla lucruri bune si faine, haideti sa le facem cunoscute si sa le folosim. Vino si tu in comunitatea celor care dau puls Clujului. Tu esti Cluj, starea ta e Cluj!

Ultimele articole

Alte articole