fbpx
marți, februarie 27, 2024

Car Troopers: Masina personala iti poate aduce bani cu o noua aplicatie dezvoltata de o companie din Cluj

Share

Sectorul IT a cunoscut o dezvoltare fara precedent la Cluj si avem companii locale care astazi fac soft pentru branduri foarte puternice si cunoscute din Europa, Asia si USA.

Mereu am crezut ca acest domeniu ar putea sa faca multe lucruri pentru oras ca sa ne faca viata mai simpla si mai frumoasa. Din pacate nu am auzit prea des sa se intample asta insa saptamana aceasta am aflat de aplicatia Car Troopers dezvoltata de compania clujeana de software Lola Tech.

In esenta, Car Troopers este un Airbnb pentru masini, prin care poti ca propietar de masina sa o pui la treaba sau poti sa inchiriezi masina care iti place, fara biocratie.

Investitia intr-o masina este foarte mare si este un activ care iti mananca bani iar aceasta aplicatie te poate ajuta sa recuperezi o parte din investie fara prea multe batai de cap avand controlul asupra sa. Pentru cei care vor sa inchirieze masini, procesul devine mult mai simplu pentru ca scapi de birocratie prin aplicatia foarte simpla si prietenoasa, alegand ce masina iti place. De asemenea si orasul castiga pentru ca pe termen lung nu o sa mai avem un parc de masini asa de mare care ne deranjeaza prin aglomeratia produsa, poluare si ocuparea multor locuri de parcare.

_______________

Beneficii pentru cei care vor sa isi puna masinile la treaba

Ai posibilitatea de a accepta rezervarea numai dacă ești 100% confortabil cu oferta primită. În plus, poți să-ți alegi clienții în funcție de preferințe, printr-o serie de filtre.

De asemenea esti liber sa iti alegi pretul de inchiriere, sistemul de plata este flexibil, ai parte de sigurare CASCO inclusa si tu decizi când mașina ta este disponibilă pentru închiriere.

 

Beneficii pentru cei care vor sa inchirieze masini

Platforma ajuta la elminarea birocratie si a hartiilor de semnat, de asemenea tariful este in functie de tipul sau intervalul de disponibilitate al mașinii. Astfel, vei găsi un tarif potrivit cu bugetul tău.

Un aspect important este siguranta masinii si poti avea incredere pentru că au actele și certificatele actualizate și sunt testate într-un service autorizat.

Pe langa acestea mai beneficiezi de Asigurare full CASCO inclusa, masina curata si o aplicatie usor de folosit pe mobile si web.

_____________

Mobilitatea urbana este tot mai importanta datorita nevoilor noastre de ajunge cat mai rapid si eficient dintr-un loc in altul iar acest serviciu vin spre a rezolva aceste probleme ca o alternativă atunci cand nu iti doresti sa ai o masina datorita costurilor de timp si de bani sau atunci cand ai ramas fara masina si ai nevoie sa te deplasezi in aceleasi conditii. Noi speram sa avem si multi turisti care vor sa exploreze orasul cu masina unui localnic 😃

In acest moment Car Troopers se pregateste de lansare iar daca vrei sa fii printre primii care află data lansarii platformei Car Troopers, lasa-ti adresa de e-mail aici (click).

Ultimele articole

Alte articole