fbpx
marți, iunie 25, 2024

Cat de bine functioneaza online-ul in Cluj atunci cand vine vorba despre produse cosmetice?

Share

Stilul de viata modern este prin natura sa unul destul de agitat si rareori putem spune ca mai avem timp pentru a face lucruri care ne plac cu adevarat. Cu toate acestea insa, trebuie sa admitem faptul ca mediul online a venit ca o adevarata revolutie pentru omul modern, care cu greu mai gaseste timp pentru a duce la bun sfarsit chiar si acele task-uri zilnice importanate.

In prezent, Internetul este utilizat pentru a comunica cat mai eficient, pentru face diferite achzitii si pentru a plati utilitati, dar concomitent este si un mediu cu un potential urias pentru afaceri. Indiferent de modul in care utilizam la ora actuala Internetul, un lucru ramane universal valabil si anume faptul ca acesta ne face viata de zi cu zi mult mai usoara.

Piata produselor cosmetice a crescut in ultimele decenii intr-un mod absolut incredibil, astfel ca nu este de mirare ca in prezent este atat de simplu sa regasim de la produse de ingrijire de baza, pana la tratamente complexe, menite sa estompeze primele semne ale imbatranirii sau sa trateze diferite afectiuni ale pielii. Cautarile online pe cuvinte cheie precum: vopsea de par, parfumuri, produse cosmetice, produse pentru plaja sau protectie solara au crescut in medie cu aproximativ 6% in luna iunie a acestui an, spre deosebire de accesi perioada a anului anterior. 

Produsele pentru plaja, cresteri semnificative in aceasta perioada

Dat fiind faptul ca ne aflam in toiul sezonului cald, nu este de mirare faptul ca numarul de cautari online pentru produse special concepute pentru plaja a inregistrat o crestere semnificativa in aceasta perioada. Spre exemplu, printr-o comparatie cu anul precedent, cautarile online pentru produse din categoria celor de plaja au crescut cu aproximativ 123% mai mult. 

“Este absolut firesc ca in perioada estivala sa existe un interes mai crescut pentru produsele special concepute pentru zilele de plaja. Timpul din ce in ce mai limitat ii indreapta pe oameni inspre mediul online chiar si atunci cand vine vorba despre produse cosmetice, pentru ca totul este mult mai simplu pe aceasta cale, chiar daca nu pot intra instantaneu in posesia acestora. Cateva click-uri sunt singurele lucruri care ii despart de toate produsele de care au atata nevoie in rutina zilnica de ingrijire si nu numai” au declarat reprezentanti ai magazinului online Mycosmetics.ro

Produsele pentru ingrijire, mult mai cautate in anotimpurile reci 

Daca in sezonul cald, cele mai cautate produse cosmetice sunt cele din categoria pentru plaja, in sezonul rece, trendul se schimba putin, astfel ca clasicele creme de fata, cele pentru ingrijirea parului, dar si cele pentru ingrijirea pielii au inregistrat cresteri de peste 100% de la inceputul lui septembrie si pana la finalul lunii noiembrie. Un alt aspect interesant de observat este faptul ca majoritatea cautarilor online realizate in materie de produse cosmetice sunt facute de pe un dispozitiv mobil, ceea ce intareste si mai mult ideea ca in prezent depindem de solutiile de mobiliate mai mult ca oricand, avand in vedere ca ne permit accesul la Internet de oriunde si oricand. 

Ultimele articole

Alte articole