fbpx
marți, iunie 18, 2024

Cat de mult cauta online clujenii, piese auto obtinute din dezmembrari?

Share

Traim intr-un secol in care autoturismele au devenit o parte integrata a stilului de viata modern avand in vedere ca adesea ne vedem nevoiti sa alergam dintr-o parte intr-alta a orasului intr-un mod cat se poate de eficient. Pe fondul acestui lucru, vanzarile de masini au crescut exponential in ultimul deceniu, aspect ce accentueaza si mai mult ideea ca masinile ne sunt indispensabile in aceste vremuri.

In ciuda eforturilor depuse de producatorii de autoturisme in ceea ce priveste fiabilitatea, apar momente cand ne vedem nevoiti sa pasim pragul unor service-uri pentru a putea remedia anumite defectiuni, ce inevitabil vor aparea in timp. Intr-un asemenea context, nu este de mirare faptul ca volumul de cautari online pentru cuvinte precum “piese auto dezmembrari “dezmembrari auto” sau “piese auto second-hand” a crescut pana la jumatatea anului curent cu 104% in judetul Cluj.

Piata pieselor auto obtinute din dezmembrari este in prezent mai vasta ca niciodata, astfel ca soferii au posibilitatea de a regasi o gama foarte larga de piese auto, de la cele mai comune, pana la cele mai greu de regasit. Acest lucru pare sa fi dus la o crestere semnificativa a interesului soferilor pentru piesele auto obtinute in urma proceselor de dezmembrari auto. 

Cautarile online dupa piese auto obtinute din dezmembrari, realizate in principal de pe dispozitive mobile

Un alt aspect interesant ce se poate observa este faptul ca dincolo de interesul din ce in ce mai crescut pentru aceste tipuri de piese, este faptul ca majoritatea cautarilor realizate au fost facute de pe un dispozitiv mobil. Mai precis, dintr-un total de 1.960 de cautari pe cuvintele cheie enumerate mai sus la finalul lunii mai a acestui an, 1.738 au fost realizate de pe un dispozitiv mobil. Acest lucru insa nu ar trebui sa mai vina ca o noutate avand in vedere ca traim intr-un secol in care depindem de soluitiile de mobilitate mai mult ca oricand. 

Piesele auto obtinute din dezmembrari, un echilibru perfect intre calitate si cost. 

Popularitatea piesele auto obtinute in urma proceselor de dezmembrari reise in principal din faptul ca acestea reusesc sa intruneasca toate exigentele impuse in materie de calitate si siguranta care se impun. Mai mult decat atat, la acestea se adauga si faptul ca au un pret de achizitie mai avantajos decat cel pe care il practica magazinele in cazul pieselor auto noi. 

“Piesele auto obtinute din dezmembrari nu reprezinta nicidecum un compromis facut in materie de calitate sau de siguranta, chiar daca multi conducatori auto au tendinta sa creada acest asepct intr-o prima etapa. In cadrul companiei noastre am luat toate masurile necesare si utilizam tehnologii de testare de ultima ora pentru a ne asigura ca toate piesele pe care le comercializam respecta toate normele ce se impun in materie de calitate si siguranta, astfel ca ele sunt perfect functionale” au declarat reprezentanti ai magazinului dezmembrari-piese-auto.ro, magazin ce comercializeaza o gama larga de piese auto pentru Audi, BMW, Opel sau numeroase alte marci de masini consacrate.

In viitorul apropiat este de asteptat ca interesul pentru aceste produse sa creasca si mai mult avand in vedere ca numarul masinilor achizitionate in judet creste exponential de la un an la altul. In plus, alternativele accesibile in materie de piese si accesorii auto sunt in mod aproape sigur un aspect peste care soferii nu vor trece niciodata cu vederea.

Ultimele articole

Alte articole